Marija Šerifović na majčin rođendan oduševila: Sad kada sam ovo uradila mogu u penziju

Marija Šerifović na majčin rođendan oduševila: Sad kada sam ovo uradila mogu u penziju

Autor: | 12/09/2024

0

Marija Šerifović uvek je važila za ćerku za primer. Nikada nije krila da prema majci Verici Šerifović gaji ogromnu ljubav i poštovanje, pa i da joj je ona uzor u svetu muzike.

Instagram/serifovic

 

Jedna drugoj su bile i ostale najveća podrška kroz život. Tako je i danas, kada Marija ima sina Maria, koga Verica obožava.

Pročitajte: Marija Šerifović iskrena - Verica je najluđa baba na svetu, ne mogu da je se otresem, više voli unuka nego mene

Jedna od naših najboljih folk pevačica prošle godine proslavila je jubilarni rođendan, ali nije želela da organizuje slavlje pošto je čekala unuka.

Na današnji dan, kada Verica obeležava 61. rođendan, Marija Šerifović pripremila joj je posebno iznenađenje.

- Dugo sam razmišljala kako da te obradujem za rođendan. Prošle godine, iako je bio 60. rođendan, nisi htela ništa da slaviš jer si čekala unuka. Evo, sad je Mario sa nama, a ja ne mogu više da kupujem šerpe, lonce i kutlače. I zato sam došla na ideju da damo novi život nekim od tvojih najvećih pesama - reči su kojima je pop zvezda započela “privatni koncert” kojim je obradovala ženu koju najviše voli.

ATA Images

 

Projekat je, sa svojim timom, u strogoj tajnosti spremala više od šest meseci. Nazvala ga je “Uvek si mi govorila”.

Marija Šerifović nastup je započela hitom “Zar je svemu kraj”, a zatim je nastavila da peva najpoznatije mamine pesme, ali u novim aranžmanima koje je uradio kompozitor Saša Nikolić.

- Je l' ti mene hoćeš da ubiješ... Hvala ti, ćerko moja. To kako ti pevaš, evo majka ti skida kapu. Kad jednog dana počnem da se gasim, nadam se da ću moći da kažem: Vredelo je. Vredelo je mog truda i svega što sam činila za tebe. Hvala ti za ovo - rekla je Verica Šerifović, ne krijući suze i emocije zbog rođendanskog poklona.

- Ja sam zaista pevala različite žanrove. Ali, ovo... Uh, nikada ništa teže nisam pevala. Sad mogu u penziju. Ovo su pesme za večnost i hvala svim mojim saradnicima koji su mi pomogli da realizujemo ovaj projekat - rekla je Marija, čiji gest prema majci je teško nadmašiti.

Arhiva Hello!

Poslušajte kako zvuče pesme Verice Šerifović u izvođenju njene naslednice.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović F.S./ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti