Ćerku toliko povredio da je uzela majčino prezime: Ko je Tanjin prvi muž koga se seća sa gorčinom?

Ćerku toliko povredio da je uzela majčino prezime: Ko je Tanjin prvi muž koga se seća sa gorčinom?

Autor: | 12/09/2024

0

Prvi muž Tanje Vojtehovski je on

Neke od nepoznanica iz života Tanje Vojtehovski su: ko je bio njen prvi suprug, zbog čega se razvela, ali i zašto je ćerka Tijana, koju je rodila 1991. godine, odlučila da kroz život korača sa majčinim prezimenom.

mirko tabašević

 

‒ Sigurna sam da bi mnogi bili iznenađeni kada bi čuli za neke velike, krucijalne stvari koje su mi se dogodile.

Do sada nisam imala potrebu da to podelim sa javnošću, ali ne kažem da jednog dana neću obelodaniti svoj deo priče ‒ rekla je je Tanja kada smo je pitali šta bi gledaoci mogli da saznaju iz emisije „Život priča“, u kojoj bi ona bila gost.

Tanja se drugi put udala 1999. godine za sugrađanina Srđana Stevanova, sa kojim je ostala u braku deset godina.

Budući da je njena ćerka bila mala kada joj se majka preudala, praktično je odrastala uz očuha, koji joj je nadomestio očinsku figuru.

Pročitajte: Izbacila samo dva sastojka i prepolovila se - Dijeta Tanje Vojtehovski skida kilograme kao od šale

O suprugu je uvek pričala u superlativu. Ne krije da je zbog Srđana, koji obožava brodove i plovidbu i sama zavolela reku i sve aktivnosti na njoj.

- Uz njega sam i sama zavolela brodove i plovidbu, pa smo se čak i venčali u čamcu na sredini Dunava. Nije što je moje, ali stvarno je bilo venčanje za pamćenje - ispričala je Tatjana jednom prilikom, dok je među njima još cvetala ljubav.

Isticala je kako je bio veoma brižan prema njenoj ćerki iz prethodne bračne zajednice, naglašavajući da joj je bio prava očinska figura, jer je uz njega odrasla. A onda je Tatjana sve iznenadila kada je 2009. godine donela odluku da se razvede.

 

 

- Postoji samo jedan uzrok razvoda, a to je brak. Osetila sam potrebu da krenem dalje, a u svakom i najmanjem partnerskom odnosu potrebno je da imate osećaj kako vas neko u tome prati. Englezi bi rekli: „To više nije bila moja šolja čaja” - poručila je tim povodom u intervjuu za Story, a Srđan se potom ponovo oženio 2014. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti