Ni Maldivi, ni Dubai, ni skupi rizorti: Ovde letuje Ivana Španović, ove godine želela je nešto drugačije

Ni Maldivi, ni Dubai, ni skupi rizorti: Ovde letuje Ivana Španović, ove godine želela je nešto drugačije

Autor: | 13/09/2024

0

U Parizu nije uspela da ostvari san i vrati se sa medaljom oko vrata sa Olimpijskih igara, ali to ne menja činjenicu da je i dalje najbolja na svetu.

Kako joj je posle turbulentnog i izazovnog perioda preko potreban odmor, atletičarka se uputila u toplije krajeve, a ovogodišnje letovanje Ivane Španović mnoge je iznenadilo.

Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

 

Poslednje dane leta sportistkinja je rešila da provede na omiljenom primorju Srba - pretpostavljate, grčkom, i to ni manje ni više nego na Halkidikiju.

Iako može da priušti sebi najekskluzivnije hotele i rizorte, letovanje Ivane Španović ove godine je nešto drugačije jer je poželela mir i odmor sa najmilijima.

Odluka je pala da u prvim danima septembra uživaju u mestu Sarti, na drugom prstu popularnog poluostrva u kojem su Srbi najčešći turisti.

Na Fejsbuku, u čuvenoj grupi Grčka info, osvanula je Ivanina fotografija sa izvesnom damom srpskog porekla koja je poželela da zabeleži trenutak iz opuštene večernje šetnje kada su se susrele.

Pročitajte: Oni na balkonu, Ivana Španović na travi - Oglasila se ponovo na Instagramu, scenario se ponavlja

Bez trunke šminke i u kežual garderobi atletičarka je šetala ulicama ovog preslatkog grčkog gradića, ali nije bilo razlike da li je u Sartiju ili Beogradu s obzirom da su svi poželeli da se fotografišu sa njom i razmene koju reč.

Pretpostavljamo da je Španovićeva na ovom letovanju sa članovima porodice, koji su joj najveća podrška posle debakla na Olimpijskim igrama.

Facebook printscreen

 

Kao i posle teškog perioda iznenadnog razvoda od Marka Vulete kroz koji je prošla krajem prethodne i početkom ove godine.

Zato svi verujemo da će sve loše ostaviti u ovoj, 2024. godini i da će naredne Ivana blistati na terenu baš onako kao što ona zna.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Dušan Milenković / ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti