Upoznajte Čarnu Žugić, ona je od glave do pete tatina ćerka FOTO

Upoznajte Čarnu Žugić, ona je od glave do pete tatina ćerka FOTO

Autor: | 13/09/2024

0

Ćerka Anđelke Stević Žugić je sredinom maja proslavila prvi rođendan.

Preslatku Čarnu nismo imali prilike da vidimo u javnosti s obzirom da njeni roditelji ne žele da je eksponiraju na društvenim mrežama. Ili makar to nisu hteli, do sada.

Boško Karanović

Kažemo do sada jer je glumica napravila presedan i podelila niz fotografija na Instagramu gde smo imali prilike da vidimo i njenu mezimicu koja je baš porasla.

Ono što smo mogli da primetimo je da je ćerka Anđelke Stević Žugić isti tata, sa tamnom kosicom, ali i da je stilizovana po poslednjoj bebi-modi.

Kao svaka mama, dramska umetnica obožava da provodi vreme sa ćerkom i sinom. a kako je Jakša već veliki momak, Anđelku redovno možemo sresti na dečjim igralištima na Vračaru sa Čarnom.

Iako ne voli da govori o porodici i deci, tek nedavno je u intervjuu za "Blic" otkrila kako se oseća kao mama dvoje mališana. 

Pročitajte: Prva fotografija Anđelke Prpić sa ćerkom - Porodični trenuci puni nežnosti i odmor koji će se dugo pamtiti

- Jednako je prelepo i izazovno. Ali kad se nasmeju ili pruže ruke ka vama, sve postaje čarobno. Biti mama je ipak privilegija koju jako ozbiljno shvatam - rekla je ona.

Podsećanja radi, glumica se prethodnog vikenda zaklela na večnu ljubav suprugu Marku i u crkvi, te su tada upriličili i krštenje preslatke crnokose devojčice.

Instagram

 

Kuma je bila Anđelkina dugogodišnja prijateljica Anastasia Anja Mandić, a ni Anđelka nije želela da krije sreću, pa je podelila emotivnu fotografiju na kojoj je muž ljubi, dok je ona u venčanici.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić A.H./ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti