Nestala je preko noći sa malih ekrana, čime se danas bavi Aleksandra Jeftanović?

Nestala je preko noći sa malih ekrana, čime se danas bavi Aleksandra Jeftanović?

Autor: | 15/09/2024

0

Karijera Aleksandre Jeftanović duga je tri decenije, sa pauzom koju je napravila kada se udala i postala majka dvoje mališana, Ane i Alekse.

Ipak pre nekoliko godina ona se na oduševljenje svih vratila na male ekrane i zajedno sa dugogodišnjim prijateljem Boškom Jakovljevićem vodila emisiju "Kec na jedanaest" na K1 televiziji.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

U prepodnevnom terminu od 11 do 14 časova govorili su o svim važnim društveno-političkim temama, ali i o zabavi. 

Počeli su prethodnu televizijsku sezonu zajedno sa osmehom na licu, a onda samo mesec dana kasnije usledio je popriličan šok za svakog ko je voleo pomenutu emisiju.

Kao bomba je odjeknula vest da Aleksandra više nije deo pomenutog projekta zbog navodne svađe sa najboljim prijateljem i kolegom Boškom. Ona se nekoliko dana kasnije oglasila i otkrila o čemu je reč.

- Tačno je da više nisam deo emisije "Kec na jedanaest", prosto to je naš dogovor. U pregovorima sam o novoj emisiji, dnevnoj takođe, i trebalo bi da se emituje vikendom, ali još uvek dogovaramo sve - samo je kratko rekla voditeljka.

Pročitajte: Gledate ga na televiziji, a ne znate da je rođak Aleksandre Jeftanović - Priznao je da bez nje ne bi imao karijeru

Ipak, do dana današnjeg voditeljska karijera Aleksandre Jeftanović nije nastavljena. Ona je veoma aktivna na Instagramu, pa tako imamo prilike da vidimo šta se u njenom životu dešava.

Gde je i šta radi često je pitanje koje se može čuti po medijima, a mi na osnovu sadržaja koji voditeljka plasira na socijalnim platformama rekli bismo da uživa.

Kad god može otputuje sa decom kod majke koja godinama živi u Italiji, a kada je školska godina u toku radi sa mališanima domaće zadatke.

Ali ono što se nameće kao pitanje je čime se ona danas bavi. 

 

 

Ono što je poznato je da više od decenije sa suprugom Aleksandrom Švrakom drži jednu od najpoznatijih i najtraženijih dečjih igraonica u Beogradu u kojoj su termini gotovo uvek popunjeni.

Neretko na Instagramu reklamira određene brendove, te i na taj način prihoduje, pa joj je zato primarni poziv na čekanju.

Dok se ne ukaže neka nova emisija koja će biti krojena baš po njenoj meri.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti