Miona Marković drugi put rekla “da”: Glumica oduševila izborom venčanice, na slavlju brojne kolege

Miona Marković drugi put rekla “da”: Glumica oduševila izborom venčanice, na slavlju brojne kolege

Autor: | 14/09/2024

0

Miona Marković prošlog leta pred Bogom zaklela se na večnu ljubav svom izabraniku, reditelju Davidu Aliću.

Igor Đorđević

 

Dve godine dugu ljubavnu priču krunisali su u Manastiru svetog Jovana Bogoslova, koji se nalazi u klisuri reke Jerme. Mlada je nosila predivnu venčanicu i bidermajer od poljskog cveća, a poštovani su brojni narodni običaji iz mladoženjinog rodnog kraja.

Pročitajte: Ljubi joj ruku i ne dozvoljava da izgubi ulogu princeze: Najvažniji muškarac u životu Mione Marković je on (foto)

- Svi su po dolasku prelazili preko pirotskog ćilima, to je tradicija, veruje se da donosi sreću, odnosno da odnosi svu negativnu energiju. Čitavo slavlje bilo je u znaku lokalnih specijaliteta, domaće hrane i pića - otkrio je posle venčanja David Alić u razgovoru za magazin Glorija.

Godinu dana kasnije Miona Marković i njen izabranik još jednom su rekli “da”, ovog puta pred matičarem.

Instagram screenshot

 

Prvi kadrovi sa svečane ceremonije, organizovane u Beogradu, do javnosti su stigli zahvaljujući zvanicama, među kojima su bile brojne Mionine i Davidove kolege.

Glumica Isidora Simijonović zabeležila je momenat kada su mladenci sklopili brak, a podelila je i snimke sa svadbenog veselja.

Instagram screenshot

 

Miona Marković i David Alić i ovog puta su, kao i na venčanju u Pirotu, za prvi ples izabrali pesmu Bisere Veletanlić “Zlatni dan”.

Inače, njih dvoje su se upoznali preko posla, a zavoleli tokom priprema za predstavu "Ivanovo samoubistvo" u pozorištu "Semberija". 

Instagram screenshot

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram

Najnovije vesti