Letos je uživao u Crnoj Gori, a evo kako Bogdan Bogdanović provodi vikend

Letos je uživao u Crnoj Gori, a evo kako Bogdan Bogdanović provodi vikend

Autor: | 14/09/2024

0

Ovog leta uživali smo u najvećem sportskom takmičenju, Olimpijskim igrama u Parizu, odakle su se naši najbolji sportisti vratili sa medaljama. Posebne simpatije osvojila je košarkaška reprezentacija, koju je predvodio kapiten Bogdan Bogdanović.

Photo by Gregory Shamus/Getty Images

 

O njihovoj proslavi bronzane medalje, koja sija kao da je zlatna, priča se i danas. I to ne samo u Srbiji, već i širom sveta.

Pročitajte: Noćas je goreo Beograd! Bogdanović pao na grudi Milice Todorović, Novak uz tri prsta zapevao, a Jokić će vam ulepšati dan VIDEO

Nakon završetka takmičenja, svako je krenuo na svoju stranu. Neki su potpisali nove profesionalne ugovore, a većina je poželela da se pošteno odmori i prikupi energiju pred početak nove klupske sezone. 

Miljenik nacije, a pre svega devojaka, Bogdan Bogdanović leto je proveo u Crnoj Gori. Uživao je u društvu, suncu i moru, a tamo je proslavio i svoj 32. rođendan.

Instagram screenshot

 

Iako su mnogi pretpostavili da je pravo sa odmora krenuo put Amerike, gde već četiri godine nastupa za klub Atlanta hoksi, ispostavilo se da je Bogdan Bogdanović i dalje u domovini.

Simpatični košarkaš pojavio se na tribinama hale "Aleksandar Nikolić", kako bi pružio podršku svom prijatelju Novaku Đokoviću koji zajedno sa teniskom reprezentacijom Srbije učestvuje na Dejvis kupu.

Dušan Milenković / ATA Images

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti