Sin Marije Veljković žrtva vršnjačkog nasilja: Moje dete nije džak za udaranje

Sin Marije Veljković žrtva vršnjačkog nasilja: Moje dete nije džak za udaranje

Autor: | 15/09/2024

0

Marija Veljković iz braka sa arhitektom Milanom Milovanovićem ima troje dece, Đurađa, Rosu i Nevu.

Od ovog septembra i najmlađa naslednica je školarac, a najstariji sin Marije Veljković pre izvesnog vremena doživeo je veoma neprijatnu situaciju, o kojoj ona nije želela da ćuti.

Instagram

 

Naime, Đurađ je bio deo projekta u kome su u snimanje uključena deca, a njegovi vršnjaci su ga, kako Marija tvrdi, udarali, ismevali i čupali.

Ona je o ovoj osetljivoj i bolnoj temi progovorila na Instagramu:

- Da li biste ćutali na vršnjačko nasilje? Ja ne mogu. Moj sin je poveren ljudima koji su garantovali da će sve biti u redu. A doživeo je nasilje dva puta u toku prvog snimajućeg dana.

Kao odgovor na moju prijavu nasilja produkcija ga je izbacila iz projekta.

Kao ženi iz ovog posla, tolerancija, čak i nagrađivanje vršnjačkog nasilja, naročito posle svega što nas je zadesilo, je nedopustiva - napisala je ona.

Pročitajte: Marija Veljković i Rastko Janković - Naša priča o ljubavi, porodici i deci

- Kao majka razmišljam: Da li sam ja dete rodila da ga neko čupa, ismeva i udara u glavu? Nisam! S te strane, hvala produkciji koja je moje dete isključila iz projekta.

Jer moj sin nije džak za udaranje. Nek ide na vašu savest, moral i profesionalnost. Toliko - bila je iskrena voditeljka.

Sin Marije Veljković glumački talenat nasledio je od majke, te verujemo da će krenuti njenim stopama, i da ga kroz život i karijeru više neće pratiti ovakvi neprijatni događaji.

 

 

O vršnjačkom nasilju veoma je važno govoriti jer je svakodnevno zastupljen među decom, i trebamu  stati na put jer smo svi svedoci šta se prethodnih godina dešavalo u našoj zemlji.

Baš zbog toga voditeljka i glumica nije želela da ćuti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Amir Hamzagic/ATAImages