Mama i tata su se razveli, prvo oglašavanje Nike Tošić, deca pate mnogo jače

Mama i tata su se razveli, prvo oglašavanje Nike Tošić, deca pate mnogo jače

Autor: | 15/09/2024

0

Jutros smo saznali da su od danas i zvanično razvedeni Jelena Karleuša i Duško Tošić jer je pop diva potpisala papire za sporazumni razvod.

Njihova mlađa ćerka je veoma popularna na društvenim mrežama, pa su svi čekali njenu reakciju. Izgleda da se ona na ove napise ne obazire, pa tako Nika Tošić ne želi da komentariše najnovija dešavanja iz njenog porodičnog doma.

TikTok printscreen

 

Karleušina mezimica otkrila je svojim pratiocima da nije vešta u kuhinji, ali je želela da isproba jednostavan recept za užinu koji ne goji.

Recept za salatu Nike Tošić veoma je jednostavan za pripremu i sve što vam je potrebno su sledeći sastojci:

- jedan krastavac

- čaša i po kiselog mleka ili grčkog jogurta

- čia semenke

- so

- biber

- beli luk u granulama

- začini po želji

Pročitajte: Šta se slaže uz ovo? Ništa! Nika Tošić pokazala školsku uniformu, ko bi je nosio? FOTO

Priprema:

Krastavac iseći, bez prethodnog ljuštenja, pomešati sa kiselim mlekom, dodati začine i čia semenke i sve dobro promešati.

Ovakav obrok idealan je za užinu jer je dovoljno kaloričan da zasiti, a istovremeno ne goji, što je Niki veoma važno jer se trudi da liniju u pubertetu održi vitkom jer, kako je istakla, ima traume iz detinjstva:

- Ja imam traume, ja sam bila debela do 2022. godine, a da mi ništa niko nije rekao. Kad pogledam stare slike, to je bilo tako užasno, odmah počnem da plačem, ne želim toga da se sećam.

TikTok printscreen

 

Iako su svi mislili da će se ona oglasiti povodom razvoda roditelja, Nika Tošić ne želi javno da iznosi detalje, niti mišljenje o toj delikatnoj temi.

Ono što je bitno je da ni ona ni Atina neće osetiti posledice razvoda s obzirom na to da su i pop diva i fudbalski menadžer potpuno fokusirani na naslednice.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Foto: Miloš Miletić

Najnovije vesti