Ni Dragana, ni Mirjana: Sloboda Mićalović sa sestrom u provodu, svi je odlično znamo FOTO

Ni Dragana, ni Mirjana: Sloboda Mićalović sa sestrom u provodu, svi je odlično znamo FOTO

Autor: | 15/09/2024

0

Sestra Slobode Mićalović, Dragana, ovih dana vredno radi na novim projektima pa je bila sprečena da prisustvuje reviji Verice Rakočević.

Zato je glumica sama pozirala pred foto-reporterima, a ono što smo zabeležili je trenutak kada se srdačno pozdravila sa rođakom i njenim sinovima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

O porodici dramske umetnice deluje da sve znamo. Otac Dragan bio je priznati glumac, mlađa sestra Dragana takođe je krenula njihovim stopama, o suprugu Vojinu ne treba ni govoriti dodatno.

A gotovo da niko ne zna da je tetka Slobode Mićalović jedna od naših najcenjenijih modnih kreatorki sa kojom glumica gaji divan odnos.

Iako o njihovim familijarnim vezama retko govore u javnosti, jednom prilikom dramska umetnica je otkrila da joj je upravo modna kreatorka bila najveća podrška kada je došla u Beograd.

- Bila sam skroz sama, imala sam svega 18 godina, ali sam rekla sebi sada ćeš da se boriš.

Pročitajte: Kraj, dosta više! Sloboda zbog Vojina pobesnela, maltretiranje prevršilo svaku meru

Naravno, imala sam ja tetku Vericu ovde, ona je uvek bila tu za mene, ali nisam želela baš da se nakačim sad ženi koja je imala brdo obaveza oko svog posla i dece. Želela sam sve sama da stvorim - ispričala je Sloboda tada.

Naime, Veričina majka i Slobodina baka sa tatine strane su rođene sestre, te su njihove rodbinske veze veoma bliske.

Zato i ne čudi što su se Sloboda i Elena Karaman srdačno izgrlile i izljubile po završetku revije pre nekoliko večeri u Beogradu.

Ivan Vučićević

 

Nekoliko minuta su neobavezno ćaskale, a to je bila idealna prilika da glumica vidi na okupu trojicu Eleninih sinova koji su sada odrasli momci.

Sestra Slobode Mićalović Elena Karaman nikada nije krila koliko je ponosna kako na stariju tako i na najmlađu Mićalovićevu koje su svoj glumački put same gradile isključivo talentom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić M.M./ATA Images

Najnovije vesti