Đina Džinović pokazala sa kim uživa kod Meline u Monaku, Harisu neće biti svejedno FOTO

Đina Džinović pokazala sa kim uživa kod Meline u Monaku, Harisu neće biti svejedno FOTO

Autor: | 15/09/2024

1

Đina Džinović poslednjih dana uživa kod majke Meline na Azurnoj obali, gde se kreatorka preselila nakon razvoda od Harisa.

Ćerka i majka uživaju svakog dana u prelepom vremenu, na plaži, a uveče večeraju u najekskluzivnijim restoranima u Monaku, gde je stalni gost i kuma Đine Džinović.

Antonio Ahel/ATAImages, Miloš Nadaždin

 

Poznato je da, kada su se pre deset godina venčavali Haris i Melina, pevačev svedok bio je niko drugi do Filip Cepter, ali malo ko zna podatak sa kojom uticajnom i bogatom ženom se kreatorka okumila.

Reč je, ni manje ni više, nego o Slavici Radić Eklston, bivšoj ženi Bernija Eklstona, vlasnika "Formule 1", a koliko su bliske govori podatak da trenutno letuju zajedno.

Harisova i Melinina ćerka objavila je fotografiju iz francuskog restorana u kojem je boravila sa Slavicom i Melinom uz opis "Kumić moj, moja Slavica".

Da je kuma Đine Džinović važna figura u životu mlade dame jasno nam je sudeći po pomenutoj slici, a kako je i sama prošla kroz razvod, Slavica je Melini bila velika podrška u prethodnom periodu.

Podsećanja radi, pevač i modna kreatorka venčali su se posle 12 godina ljubavi na ekskluzivnoj jahti u Dubrovniku.

Pročitajte: Luksuz je njeno drugo ime - Ovako letuje ćerka Harisa i Meline Džinović

Jahta na kojoj su se venčali Melina i Haris bila je usidrena nadomak Dubrovnika, a intimnom slavlju prisustvovalo je tridesetak zvanica.

Kako su mediji pisali, kuma Slavica organizovala je venčanje na jahti „Maltese Falcon“, jednoj od najluksuznijih na svetu.

Instagram

 

- U četiri po podne gosti su prevezeni na jahtu, gde smo im priredili neformalan i opušten doček. Bilo ih je svega tridesetak, to su naši bliski prijatelji i članovi porodice, pa je atmosfera zaista bila intimna.

Osim bele haljine i burmi, ništa nije odavalo utisak da nije reč o neobaveznom početku krstarenja sa prijateljima.

Čak nismo utvrdili ni tačno vreme venčanja, već smo se u suton, oko pola sedam, popeli na palubu da ispunimo formalnost.

Matičarka Tihana Hrnić potpuno se uklopila u "scenario", pa je i taj službeni deo bio nekako kratak, ali intenzivan i romantičan. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje.

Prezime sam preuzela sa posebnom lakoćom, jer ga od 2003. godine smatram svojim - rekla je tada Melina, koja je nakon razvoda podnela zahtev za vraćanje devojačkog prezimena - Galić.

 

Komentari (1)

Loading
Tamara Roksandić Miloš Nadaždin

Najnovije vesti