Lomio je noge, zube, ruke: Milan Bukvić fascinira znanjem, a da mu roditelji nisu branili, bio bi OVO

Lomio je noge, zube, ruke: Milan Bukvić fascinira znanjem, a da mu roditelji nisu branili, bio bi OVO

Autor: | 16/09/2024

0

Najmlađi tragač u Poteri, Milan Bukvić, ljubitelje kvizova osvojio je izuzetnim znanjem, ali i skromnošću.

Youtube Screenshot

 

Mnogi još uvek pamte da je jednom prilikom dao 24 tačna odgovora u nizu, a voditelj Potere Jovan Memedović nikako ne može da shvati zbog čega Milan kao najmanji iznos u igri nudi sumu od 13 622 dinara. 

Milan je rođen pre 25 godina u Kragujevcu, gde je završio osnovnu i srednju školu.

- Iako me sada zovu „dečko koji obećava”, u detinjstvu sam bio sušta suprotnost. Nisam imao koncentraciju ni za šta. Vaspitačica je rekla mojoj mami da ništa ne znam, a nju je to godinama pratilo u mislima.

Pročitajte: Novi tragač je stigao u kviz Potera, za njega je desetka jedina ocena

Kad sam proglašen za đaka generacije, plakala je od sreće. Nikada nije zaboravila da sam u startu bio „otpisan - prisetio se Milan Bukvić u intervjuu koji je svojevremeno dao za HELLO!.

Milan je u roku i sa svim desetkama diplomirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a zatim je upisao i master studije filozofije u Novom Sadu.

- Bilo je momenata kada sam „preučio” gradivo. Vodeći se nekim ličnim standardima i perfekcionizmom raspust sam redovno provodio nad knjigom – priznaje danas.

Youtube Screenshot

 

I dok televizijske gledaoce iz nedelje u nedelju fascinira inteligencijom i obrazovanjem, mladi tragač iz „Potere” otkriva da je njegov najveći talenat zapravo sportske prirode.

- Bio sam golman, i to odličan. Imao sam hiperrefleksiju, a slobodno mogu reći i veliku hrabrost. Lomio sam noge, zube, prste. Roditelji mi nisu dozvolili da se posvetim fudbalu i mnogo mi je žao zbog toga.

Pročitajte: Fotografije iz svadbenog albuma - Oženio se tragač Žarko Stevanović, mlada izabrala plavu venčanicu

O podršci porodice Milan Bukvić kaže:

- Mene moji niti forsiraju, niti podržavaju. Otac mi veruje blanko. Preduzetnik je, bori se za nas. Majka je mašinski inženjer. Imam i starijeg brata koji je preuzeo očevu firmu. Niko nije iz nauke.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Promo

Najnovije vesti