Najveće bogatstvo koje su stekli zajedno pripašće Jeleni, a nije vila na Senjaku! Detalj na papiru za razvod braka mnogima promakao

Najveće bogatstvo koje su stekli zajedno pripašće Jeleni, a nije vila na Senjaku! Detalj na papiru za razvod braka mnogima promakao

Autor: | 16/09/2024

0

Bogatstvo Jelene Kalreuše i Duška Tošića je podeljeno

Nakon 16 godina ne tako skladnog braka, Jelena Kareluša i Duško Tošić sporazumno su se razveli.

Popo diva je juče objavila fotografije na kojima su se našli papiri za prekit svakog odnosa sa dosadašnjim mužem koji se nije pojavio na potpisivanju istih, već je punomoćje dao svojim advokatima, sa kojima je Jelena bila u kontaktu tokom celog mukotrpnog procesa.

Jelena je, između ostalog, u Instagram objavi otkrila kome će pripasti starateljstvo nad decom, kao i imovina.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku.

Staratelj naše dece sam ja. Druga strana nije imala drugačiji predlog - napisala je Karleuša i tome otkrila da najveće blago koje su stekli zajedno - predivne ćerke pripadaju njoj.

Pevačica je dodala i da  ne želi više da ima bilo kakve veze sa prethodnim životom, osim ako nije reč o pitanju života i smrti.

Pročitajte: Kome idu milioni a kome luksuzne nekretnine? Ovako je podeljena imovina Jelene i Duška

- Muž je onaj koji pored žene stoji onako kako se na potpisivanju bračnog ugovora kaže-i u dobru i u zlu… a mene je život, nažalost ili na sreću, 'nagradio' snagom da kroz sve probleme, uspone i padove, kroz more zla, suza i loših ljudi svih proteklih godina… idem sama - napisala je Jelena.

Ubrzo se oglasio i Duško Tošić koji je izneo nešto drugačije informacije nego što je to bilo pre nekoliko meseci, kada su supružnici javno iznosili prljav veš.

- Nakon 16 godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje dece Jelene. 

Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućnost naše dece što je nama najbitnije.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Sva naša zajednička nepokretna imovina pripašće našim ćerkama Niki i Atini. Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumeva.

Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vreme sa našom decom kad god poželim i kad god sam u prilici.

Što se tiče mog i Jeleninog odnosa, normalno je kada se razvod dešava da postoje i ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše dece.

Jeleni želim sve najbolje i uvek ću biti tu za majku svoje dece, kao i za svoju decu. Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas i da jedino naša deca budu centar našeg sveta, kao što jesu.

Veliki pozdrav, Duško - piše u saopštenju koje je objavio Duško Tošić na Instagramu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel, M.M/ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti