Kad je žena lepa, boja kose nije važna: Snežana Savić je postala plavuša, ćerka sve otkrila

Kad je žena lepa, boja kose nije važna: Snežana Savić je postala plavuša, ćerka sve otkrila

Autor: | 16/09/2024

0

Snežana Savić bila je i ostala jedna od najlepših žena na ovim prostorima. Iako je ona sama uvek, pa i u jeku najveće popularnosti, pokušavala da svoj fizički izgled stavi u drugi plan, epitet “fatalne” zavodnice u stopu ju je pratio.

youtube printscreen Kec na 11

 

Tome su, verovatno, doprinele i uloge koje je igrala, poput Nine Andrejević u seriji “Bolji život”.

Pročitajte: Uloga u Boljem životu u zvezde je vinula Snežanu Savić, a nećete verovati kojoj našoj mega popularnoj pevačici je bila namenjena

Poslednjih godina, gledali smo je i kao Jovanku Broz, a tom glumačkom zadatku pristupila je sa osećajem velike odgovornosti, ne krijući da joj je čast što i gra istorijski važnu ličnost.

Snežana Savić je na fakultetu dramskih umetnosti diplomirala kao student generacije. U njenoj klasi bili su Ljiljana Stjepanović, Zlata Petković, Lazar RistovskBogdan Diklić, Radoš Bajić.

Istinska dama naše javne scene, u martu je proslavila 71. rođendan, ali i dalje vredno radi.

promo

 

Posle više od jedne decenije Snežana Savić ponovo je izašla na scenu pozorišta Ateljea 212, gde je na samom početku sezone premijerno izvedena predstava “Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo”. Reč je o priči nastaloj po istoimenom detektivskom romanu, koji prati istragu tri nestale devojke.

Predstava je već posle prvog izvođenja dobila odlične kritike, publika je glumce nagradila ogromnim aplauzom, a kako Snežana Savić izgleda u predstavi, oni koji nisu bili u prilici da je vide, saznali su zahvaljujući objavama njene ćerke Anite Lazić.

Instagram

 

- Moj ponos. Najnežnije srce i lavica kad treba. Majka – poručila je Anita, pa čestitala na uspehu svima koji su učestvovali u stvaranju predstave.

A evo i kako Snežana Savić, fatalna crnka, izgleda sa plavom kosom. 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti