Nije želeo protekcijju: Sin Ace Lukasa oženio se lepoticom, dobio sina, a evo gde se zaposlio

Nije želeo protekcijju: Sin Ace Lukasa oženio se lepoticom, dobio sina, a evo gde se zaposlio

Autor: | 17/09/2024

0

Lazar Vuksanović najstarije je dete Ace Lukasa, a mnogi kažu i da je “preslikani” otac.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Lazar i njegova sestra Miljana rođeni su u prvom braku folk zvezde sa Svetlanom Cecom Vuksanović. Iako su se razveli davnih dana, ostali su u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Ljubav iz školskih dana - Ovo je prva supruga Ace Lukasa, estrada je ne zanima, a gde radi posebno će vas oduševiti

Aca se kasnije ženio još dva puta, u dva braka dobio je dvoje dece – sina Andrejaćerku Viktoriju. Najlepše od svega je što su braća i sestre, iako imaju različite majke, izuzetno vezani i mnogo se vole.

U martu 2022. Lazar se oženio svojom dugogodišnjom devojkom Anom. Venčanju su prisustvovale brojne poznate zvanice, a mnogi od njih su i sami rado zapevali. Najveseliji je, naravno, bio Aca.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako je njegov tata velika muzička zvezda na ovim prostrima, Lazar Vuksanović retko se eksponira u medijima. Uživa u porodičnom okruženju, a za pulsonline.rs nedavno je rekao: 

- Mislio sam da ću biti “loš policajac”, ali to je ipak žena. Kod mene sve može. Sina ću, izgleda, najviše ja razmaziti.

Naslednik  Ace Lukasa iskreno je priznao da bi voleo da dobije još jedno dete.

- Bilo bi divno da imam i ćerku, ali kako god, samo nek je živo i zdravo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Lazar Vuksanović nikada nije želeo da živi od očeve slave. Pre nego što se oženio vozio je taksi, a sada je zaposlen kao operater u jednom kol-centru. Jedini “problem” koji ima na poslu je taj što mu sin nedostaje tokom radnog vremena.

- Mnogo mi je osam sati bez njega. Ne daj Bože da mi žena pošalje neku njegovu sliku, odmah bih krenuo iz kancelarije da ga vidim. Ne znam kako da se izborim sa tim, ali tako je - priznao je Lazar uz smeh.

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti