Posle Jovane Joksimović i Dušica rekla svoje: Uvedite vojni rok! Da se stvari vrate na svoje mesto

Posle Jovane Joksimović i Dušica rekla svoje: Uvedite vojni rok! Da se stvari vrate na svoje mesto

Autor: | 17/09/2024

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao je saglasnost za služenje obaveznog vojnog roka u trajanju od 75 dana. Ta vest izazvala je dosta polemike u javnosti, a svoj stav iznela je i Jovana Joksimović.

Instagram

 

Voditeljka je u Jutarnjem programu na televiziji K1 otkrila da podržava odluku državnog vrha, kao i da nema ništa protiv da njen sin ide u vojsku.

- Ja bih stvarno volela da mi svi budemo ponosni na našu državu i nemam ništa protiv da mi sin ide u vojsku, odmah da vam kažem. Dakle, ja sam jedna od tih majki.

Ali, isto tako mi smeta kada čujem da je vojska vaspitna ustanova. Mislim da mog sina, ako ga nismo vaspitali moj muž i ja, sigurno ni vojska neće vaspitati - poručila je.

Pročitajte: Umesto mikrofona i štikli, oružje i uniforma - Naša muzička zvezda spremna za vojni rok – držite mi fige

Posle Jovane Joksimović o istoj temi progovorila je i Dušica Jakovljević.

- Ja sam za uvođenje vojnog roka. Apsolutno! Neke stvari treba da se vrate na svoje mesto - istakla je voditeljka. 

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Prva sam koja će na nekoj proslavi pevati rodoljubive pesme, ponosna sam što sam Srpkinja. Ali, danas-sutra imaćemo muškarce koji ne umeju da rukuju oružjem, niti da brane svoju zemlju.

Pročitajte: Dušica Jakovljević - Decu učim da je škola važna, a da slobodno vreme provedu u onome što ih ispunjava

Voditeljka je dodala i to da je, po njenom mišljenju, vraćanje vojnog roka dobro za jačanje duha pripadnosti sopstvenom narodu.

- Nije dovoljno samo znati rodoljubive pesme, dizati ruke u kafani i penjati se po stolicama. Ne daj Bože da dođe do krize i toga da treba zemlja da se brani, a da nikog nema na braniku otadžbine.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti