Od svih muškaraca Jelena Karleuša je najviše volela njega

Od svih muškaraca Jelena Karleuša je najviše volela njega

Autor: | 17/09/2024

0

Jelena Karleuša saopštila je pre dva dana javnosti da je stavila tačku na brak sa Duškom Tošićem.

Nakon 16 godina, pop diva i nekadašnji fudbaler ostavili su sve iza sebe. Bogatstvo stečeno u braku prepisano je ćerkama Atini i Niki, dok je starateljstvo nad njima preuzela Jelena.

Bez ružnih reči i u odsustvu Duška, Jelena je sela za sto sa advokatima i potpisala stavku po stavku. Nakon toga pojavila se u emisiji i istakla da će kao majka Duškove dece uvek biti tu za njega.

Nakon razvoda od Duška mnogi su se zapitali da li je on zaista bio njena najveća ljubav. Pop diva, nažalost, nije uspela da sačuva svoj ljubavni život od očiju javnosti, te smo bili svedoci ljubavnih brodoloma koje je preživljavala svih ovih godina, koliko traje njena muzička karijera.

Dejan Milićević

 

Nedavno je za "Informer" Jelena otvorila dušu i otkrila ko je ipak bio njena najveća ljubav. To, prema njenim tvrdnjama, Duško nije bio.

Naime, poput bombe je odjeknula vest te 2004. godine da se Jelena i njen tadašnji muž Bojan Karić razvode posle samo dva meseca od spektakularnog venčanja u Vili "Jelena", i to zbog pevačicine prevare.

Ona je sada, dvadeset godina kasnije, otkrila sve o aferi "telohranitelj", ali i da je Bojana mnogo volela, možda i najviše.

- Bojana nikada nisam prevarila. Desilo se u 7.15 ujutru, dva meseca posle naše svadbe, da je na naša vrata zakucao moj telohranitelj. Bogoljubov telohranitelj, koji je meni bio dodeljen. Došao je i mom mužu u lice rekao da je u vezi sa mnom i da hoće da se oženi sa mnom.

Pročitajte: Da li bi gostovala u Cecinoj emisiji? JK odgovorila na škakljivo pitanje, nastao muk u studiju

U tom momentu Bogoljub Karić je vlasnik mobilne telefonije i može da radi s vašim telefonom šta želi. Ja sam tada spavala. Bojan dolazi do mene i govori mi šta se upravo desilo. Šokirala sam se. Taj momak je u svom telefonu imao naše ljubavne prepiske.

Sve one priče da sam ja uhvaćena na zadnjem sedištu "hamera" su izmišljene. Sve ovo može da potvrdi i Bojan - rekla je Jelena.

- On zna da me nikada nije uhvatio na zadnjem sedištu. Mnogo bi mi olakšao da je rekao istinu u javnosti jer sam ja prošla torturu. Predstavljena sam kao ku*va i preljubnica.

Pokušala sam i tada da mu objasnim, ali sam odmah videla na licu da mu se "sklopilo" sve što su mu o meni pričali, a nije mi govorio.

Spakovao se i otišao iz stana. Ubrzo sam i ja otišla i od Slavice sam tražila da mi pošalje papir da potpišem da želim sporazumni razvod.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Ništa mi nije trebalo jer sam ja ipak bila i ostala šmekerka. Mnogi ne znaju da sam ja platila i naš medeni mesec u Dubaiju.

Imao je on, ali sam baš zbog Bogoljuba to želela. Bogoljub je njemu, inače, "ukidao" novac, ali mu je Sreten davao.

On nas je podržavao. Bojana sam mnogo volela. Možda i najviše. Čitava situacija me je pogodila - ispričala je Jelena Karleuša u Informer podkastu.

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti