Uhvatili smo Anu Mihajlovski u centru Beograda, voditeljka zna kako da izbegne gužvu FOTO

Uhvatili smo Anu Mihajlovski u centru Beograda, voditeljka zna kako da izbegne gužvu FOTO

Autor: | 17/09/2024

0

Ana Mihajlovski se nedavno posle dužeg vremena pojavila na malim ekranima i u društvu Danila Mašojevića vodila jutarnji program.

Ipak, tu se dugo nije zadržala, te sada radi na projektima iza kamere i uživa u svom slobodnom vremenu koje provodi sa decom Ivom, Zojom i Petrom.

Miloš Nadaždin

 

Od svog Instagram naloga napravila je pravu info zajednicu gde svakodnevno sa pratiocima govori o svim važnim društveno-političkim temama.

Voditeljka je jedna od onih javnih ličnosti koja ne voli da komentariše privatni život, a poznato je da se pre nekoliko godina razvela od supruga Mirka Grubina.

Ipak, kako su pojedini mediji pisali, ona je posle izvesnog vremena obnovila romansu i sada ponovo žive bajku u porodičnom domu u Zemunu.

Kako je septembar počeo turbulentno, s obzirom na to da su sva Anina deca školarci, obaveze poslovne žene i majke svakodnevno treba ispratiti jakim tempom. 

Pročitajte: Ana Mihajlovski pokazala kućnu pomoćnicu - Kako jedna žena može da sredi toliki luksuz?

Gužve na ulicama, zastoji u saobraćaju dodatno otežavaju sve ovo pa je Ana Mihajlovski našla sjajno rešenje kako svuda da stigne na vreme.

Danas u prepodnevnim časovima sreli smo je na ulicama Vračara, na njenom omiljenom prevoznom sredstvu, električnom trotinetu.

Hello!

 

Voditeljka je čekala da se upali zeleno na semaforu da bi se propisno vozila, a na ovaj način ona izbegne sve gužve i uživa kada je lepo vreme vozeći trotinet.

Osim što je savestan vozač, ono što nismo mogli a da ne primetimo je njen savršeni jesenji stajling - dugačak kaput u braon boji i gumene čizme slične nijanse.

Bez trunke šminke Ana je još jednom pokazala što sa pravom slovi za jednu od najlepših dama sa naše javne scene godinama unazad.

Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Miša Obradović

Najnovije vesti