Jedan rođendan, a dve proslave: Aleksandar Mitrović napunio 30 godina, kolege spremile tortu, a supruga Kristina oduševila

Jedan rođendan, a dve proslave: Aleksandar Mitrović napunio 30 godina, kolege spremile tortu, a supruga Kristina oduševila

Autor: | 18/09/2024

0

Fudbaler Aleksandar Mitrović napunio je tek 30 godina, a već sada ima čime da se pohvali i na profesionalnom i na privatnom planu. Rekorder po broju postignutih golova za reprezentaciju Srbije od 2013. godine gradi fantastičnu internacionalnu kaerijeru, a s ponosom može reći i da ima savršenu porodicu.

Steve Bardens/Getty Images

 

Ženu svog života, Kristinu, upoznao je u mladim danima, pre nego što je postao fudbalska zvezda. Zajednički život započeli su u Londonu; gde je naš golgeter nekoliko sezona igrao za Fulam.

Pročitajte: Nije želela da sređuje slike - Supruga Aleksandra Mitrovića pokazala kako zaista izgleda u kupaćem posle tri porođaja FOTO

Mitrovići su se venčali pre tri godine, kada su već dobili sina Luku i ćerku Nađu, a 2022. stigla je još jedna devojčica, za koju su izabrali ime Anastasija.

Prošlog leta Aleksanar Mitrović potpisao je trogodišnji ugovor sa timom Al Halil iz Saudijske Arabije gde se preselio sa porodicom. Da je popularni Mitar u novoj sredini odlično primljen, svedoči i video-snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Njegov klub Al Hilal mu je organizovao malo slavlje, za vreme zajedničke večere. Glavni strateg tima Žorž Žezus izneo je čokoladnu tortu, dok su igrači aplaudirali i uglas pevali rođendansku pesmu. Aleksandar Mitrović je nakon toga ustao i zahvalio svima na lepom iznenađenju.

 

 

Proslava rođendana, naravno, nije izostala ni u okruženju onih koje najviše voli.

Pročitajte: Ona mu je važnija od fudbala, utakmica i svih trofeja - Upoznajte Anastasiju, neodoljivu ćerkicu Aleksandra Mitrovića FOTO

Iako se ne pojavljuje u medijima, Kristina Mitrović aktivna je na društvenim mrežama, gde često deli idilične kadrove iz njihovog doma.

Povodom jubilarnog rođendana svog supruga, lepa brineta podelila je fotografije iz porodičnog albuma uz poruku „Srećan rođendan, ljubavi moja. I love you”.

 

 

Osim toga, objavila je i snimak plesa, koji više od reči svedoči da je njihova ljubav posle decenije zajedničkog života još veća i jača.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram/Kristina Mitrovic

Pročitajte još

Najnovije vesti