Nika Tošić ima traumu, desilo se 2022. godine, nakon razvoda roditelja otkrila sve

Nika Tošić ima traumu, desilo se 2022. godine, nakon razvoda roditelja otkrila sve

Autor: | 18/09/2024

0

Trauma Nike Tošić otkrivena sada

Jelena Karleuša i Duško Tošić potpisali su sporazumni razvod braka nakon 16 godina i time stavili tačku na svaki odnos, a komunikacija će se održavati isključivo zbog Atine i Nike.

Privatna Arhiva

 

Pop diva objavila je zvanično saopštenje, isto je uradio i njen sada već bivši muž koji je istakao da želi da ostane u dobrim odnosima sa majkom svoje dece, jer kao što su se oboje usaglasili - interes dve ćerke Atine i Nike je na prvom mestu!

Nakon objave da je došlo do kraja, oglasila se mlađa ćerka slavnog para, Nika Tošić, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, a svoju platformu na TikToku uglavnom koristi da podeli sa publikom utiske o srednjoj školi koju je upisala.

Pročitajte: Mama i tata su se razveli, prvo oglašavanje Nike Tošić, deca pate mnogo jače

Međutim, u jednoj od objava dotakla se i poznatih roditelja.

- Znate, ljudi, u životu je sve teško. Danas sam imala devet časova, ko može to da preživi? DEVET!

Zašto moja škola misli da ja nemam život van škole? Mogu da stignem da spavam, jedino to. Nema veze ljudi, život je lep, samo čekamo januar, zimski raspust - rekla je Nika u svom izlaganju, pa se zapitala:

- Zašto ljudi misle kad me upoznaju kao: ‘Mislila sam da si ti razmažena i da se hvališ puno’. Imam poznate roditelje, razumem, ali, kakve to ima veze kako se ja ponašam?

Instagram / Nika Tošić

 

Oni su mene jako dobro vaspitali, kao što vidite, da se ja ne hvalim ovde, nego samo pričam o mom životu i kako moram da idem u školu, to je to - rekla je Nika.

Neodoljiva tinejdžerka koja broji na desetine hiljada pratilaca uspela je da dotakne srce cele nacije, a osim časova i škole, Jelenina ćerka otkrila je i da ima veliku traumu iz 2022. godine.

Pročitajte: Kome idu milioni, a kome luksuzne nekretnine - Ovako je podeljena imovina Jelene i Duška

– Ja imam traume, ja sam bila toliko debela u 2022. godini, niko mi ništa nije rekao – počela je izlaganje mlađana naslednica pa dodala:

– Kad pogledam svoje stare slike…te godine. To je tako užasno bilo. Ono kao trudim se da ne zaplačem – zaključila je i sve slatko nasmejala.

 

@frnotnika

Moram lepo da ispadnem na pasošu ☺️ ♬ original sound - Nika

 

Komentari (0)

Loading
Redakcija Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti