Presuda je konačna! Sergej Trifunović osuđen na kaznu zatvora, oglasila se Isidora: Nismo iznenađeni

Presuda je konačna! Sergej Trifunović osuđen na kaznu zatvora, oglasila se Isidora: Nismo iznenađeni

Autor: | 18/09/2024

0

Sergej Trifunović osuđen je danas u Hrvatskoj nakon što su ga pre dve večeri priveli na graničnom prelazu Bajakovo.

Juče tokom dana se na Instagramu oglasila njegova supruga Isidora koja je otkrila da čak devet sati nije znala ništa o mužu jer su ga pripadnici hrvatske policije odveli u nepoznatom pravcu.

Instagram

 

Kako su preneli hrvatski mediji, glumca terete zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom Instagram profilu kada je konačno doputovao u Srbiju nakon problema koji je prošlog septembra imao sa policijom i psom u Splitu.

Trifunović je znao da mu 8. septembra ističe godina dana zabrane ulaska u Hrvatsku i u zemlje Evropske unije, te je odmah nakon par dana pokušao ponovo da uđe, prenose dalje hrvatski mediji.

Ipak, Sergej Trifunović osuđen je danas na šezdeset dana zatvora, koji se neće izvršiti ako u toku jedne godine ne počini isto krivično delo, pišu hrvatski mediji.

Kako je uhapšen i sproveden za Split, tako mu se računa 59 dana zatvora.

Pročitajte: Sergej Trifunović nestao na hrvatskoj granici, 9 sati niko ništa ne zna! Hitno se oglasila supruga Isidora - MUP mora da reaguje!

Inače, dramski umetnik je u obavezi da plati sudske troškove od 150 evra. Presuda je konačna, a glumac se odrekao prava na žalbu.

Glumcu je vraćen pasoš, a on je rekao za tamošnje medije da će ipak postati državljanin Republike Hrvatske jer mu je supruga Isidora Riječanka.

isismo / Instagram

 

Za medije se oglasila i glumčeva lepša polovina otkrivši kako se on oseća posle svih neprijatnosti koje je doživeo u poslednjih 48 sati. 

- Sergej i ja smo trenutno zajedno. Dobro se oseća, na vezi smo sa advokatima i rešavamo ovu situaciju. Nismo iznenađeni, očekivali smo ovako nešto. Ne mogu ništa više da vam kažem - rekla je za "Telegraf".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti