Ovo su dve zabranjene teme kod Cece Ražnatović, pevačica jasna: Ne želim da čujem ta pitanja

Ovo su dve zabranjene teme kod Cece Ražnatović, pevačica jasna: Ne želim da čujem ta pitanja

Autor: | 19/09/2024

0

Već je druga polovina septembra, te su tako letnji odmori uglavnom završeni, kako za sve nas tako i za javne ličnosti koje se vraćaju standardnim obavezama.

Tako je pre nekoliko dana počelo snimanje 18. sezone kultnog takmičenja „Zvezde Granda”, a karijera Cece Ražnatović, jedne od mentorki, sigurno je nešto za čim žude svi takmičari.

Antonio Anhel / Ata images

 

Folk diva pojavila se prvog snimajućeg dana u vatrenoj kombinaciji - crvenoj dugoj haljini i crveno-providnim visokim potpeticama.

Široki osmeh i radost zbog početka snimanja nije krila, jer kako je istakla, nedostajalo joj je druženje s takmičarima i kolegama iz žirija koje nije videla tokom leta.

Naime, karijera Cece Ražnatović je tokom ovih vrelih dana bila na stend baju jer je folk diva poželela da  se odmori od snimanja, odlazaka u studio i koncerata.

Poslednji veliki koncert imala je sredinom juna i uzela zasluženu pauzu koja je trajala nepuna tri meseca. Sada je vreme za nove radne pobede.

Pročitajte: Ceca na Kipru uživa sa ovim muškarcem, nije želela da krije koliko im je lepo zajedno (foto)

Poznato je da je poslednjih meseci muzička zvezda veoma popularna i na TikToku, a kako je poželela pravi odmor, to je značilo da nije bila aktivna ni na društvenim mrežama.

Publika je zbog toga veoma negodovala ali je čekanju došao kraj, što je i Ceca potvrdila snimvši najnoviji video na pomenutoj socijalnoj platformi: 

- Vidim da vam nedostajem na TikToku, slobodno mi postavljajte pitanja na koja ću ja biti superraspoložena da odgovorim.

 

@cecaraznatovicoff Slobodno mi postavljajte pitanja u komentarima! Odgovaram na najzanimljivija! 🤍✨ #ceca #cecaraznatovic #fyp #viral #balkan #4you #serbia ♬ original sound - CECA

 

Ali, odmah da se razumemo, pitanja ne smeju da budu: „Kada će novi album?” i „Kada će Ušće 3?” O tome ćete biti obavešteni - rekla je Ražnatovićeva.

Verujemo da će nas koliko već za nekoliko meseci obradovati novim numerama na kojima dugo radi, a da će sada već tradicionalno veliki solistički koncert održati negde oko svog rođendana u junu naredne godine.

Ipak, sačekaćemo da vidimo šta je prava istina.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Najnovije vesti