Melanija Tramp 8. oktobra izlazi pred naciju, poručila: Ovo je upozorenje Amerikancima

Melanija Tramp 8. oktobra izlazi pred naciju, poručila: Ovo je upozorenje Amerikancima

Autor: | 19/09/2024

0

Uoči predsedničkih izbora u Americi, koji će se održati 5. novembra, supruga jednog od kandidata Donalda Trampa, Melanija, najavila je izlazak memoara u kojima opisuje svoje detinjstvo u Sloveniji, susret s Trampom i dane provedene u Beloj kući.

Chip Somodevilla/Getty Images

 

Od kada je napustila Belu kuću, Melanija Tramp, supruga bivšeg američkog predsednika, izbegavala je javne nastupe i samo u retkim prilikama pratila svog supruga.

Dok je bila prva dama, u javnosti su se pojavile brojne teorije o njenom braku sa Trampom, pa se šuškalo da u Beloj kući imaju odvojene spavaće sobe i da se retko sastaju ili komuniciraju.

Nakon što je mužu istekao predsednički mandat, a on nije osvojio novi, Melanija je odlučila da napiše memoare koje će objaviti u oktobru, pred same predsedničke izbore, na kojima se Tramp ponovo kandidovao.

Pročitajte: Ovo nije ista žena - Melanija Tramp pridružila se suprugu na pozornici i mnogi su morali da protrljaju oči

Na Instagramu je objavila video najavljujući objavljivanje svojih memoara. „Pisanje ovih memoara za mene je bilo duboko lično i promišljeno putovanje.

Kao osoba koja je često bila predmet javnog nadzora i lažnog predstavljanja, osećam odgovornost da razjasnim neke činjenice. Verujem da je važno da podelite svoju perspektivu - istinu“, kaže Melanija Tramp u crno-belom videu koji je objavila na društvenim mrežama.

Izlazak memoara zakazan je za 8. oktobar, kada će svet imati prilike da vidi kroz šta je prošla Melanija.

 

 

- Nikada nisam zamišljala da će vlada ovde u Americi narušiti moju privatnost - rekla je rođena Slovenka.

- Ovo nije samo moja priča. Ona služi kao upozorenje svim Amerikancima, podsetnik da se naša sloboda i prava moraju poštovati - objasnila je Melanija Tramp.

Komentari (0)

Loading
Redakcija Leon Neal/Getty Images

Najnovije vesti