Šta razvod učini od žene: Ana Franić se potpuno transformisala, da li biste je prepoznali na ulici u Beogradu?

Šta razvod učini od žene: Ana Franić se potpuno transformisala, da li biste je prepoznali na ulici u Beogradu?

Autor: | 20/09/2024

0

Glumicu Anu Franić mogli smo samo da vidimo na fotografijama njene velike prijateljice Slobode Mićalović i gotovo nigde drugde.

Onda je došao trenutak snimanja serije "Močvara" pre čeitiri godine, kada je Ana prionula na posao posle deset godina pauze i ponovo nam pokazala zašto je jedna od najobožavanijih glumica na našim prostorima.

Ljubav je odvela u Hrvatsku, a zatim je razvod vratio u Beograd, gde danas živi sa svojim sinovima Andrijom i Martinom..

- Ja ne bih bila ja da se u životu nisam vodila srcem. Divna odluka je bila da odem iz Beograda u Split. Iz te divne odluke sada imam dvoje dece - rekla je jednom prilikom Ana.

Boško Karanović

 

Lepa glumica redovno objavljuje fotografije iz privatnog života na kojima smo mogli da vidimo kako izgleda danas u četrdesetim i možemo slobodno reći da izgleda nikad bolje!

Iako posvećena glumi, svaki slobodan jutarnji trenutak koristi za vežbanje. Cross fit je njena disciplina, a od kada se vratila u Beograd, sada vrlo zdravo živi i vežba pet puta nedeljno.

Ana ističe da redovno izbegava nezdravu hranu i da joj vežbanje puno pomaže i u poslu. Cross fit poredi sa ciljevima i preprekama stvaranja uloge.

Pročitajte: Mima Karadžić u društvu poznate crnke komentarom razljutio mnoge - Sloboda Mićalović je manje lepa od nje (foto)

- Mislim da sam od kad vežbam čak postala i bolja glumica - iskreno se poverila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

Za mene je vežbanje više od vežbanja. Žene obično krenu u fitnes zbog oblina i slično, ali kad dublje uđete u to, onda promene na telu postanu samo posledica.

Mene je zapalilo to što sam u nečemu zaista dobra, što mogu da podižem kilaže koje su se činile nemoguće, što mogu da pobeđujem sebe, a to je posebno važno za ženu u periodu kad ima manjak samopouzdanja - rekla je glumica svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović instagram