Saši se sada bore za zdravlje, a pre 3 decenije proročica mu sve predvidela, čak i datum smrti

Saši se sada bore za zdravlje, a pre 3 decenije proročica mu sve predvidela, čak i datum smrti

Autor: | 20/09/2024

0

Zdravstveno stanje čelnika „Granda” Saše Popovića ovih dana prilično zabrinjava javnost.

U maju je doživeo nezgodu kada je pao niz stepenice u svom domu i tom prilikom polomio nogu.

Kada je otišao na kontrolu, doktori su videli da tu nešto nije kako treba i predložili su mu da lečenje nastavi u inostranstvu. 

Saša je odmah spakovao kofere i anagažovao najbolje lekare u Nemačkoj i od tada se u javnosti samo nagađa kakvo je njegovo zdravstveno stanje, a dodatne sumnje podgrejalo je i Popovićevo nepojavljivanje na samom početku snimanja nove sezone „Zvezde Granda”. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako saznaje Repulika, Saša bije najvažniju životnu bitku. Zbog narušenog imuniteta i bolesti sa kojom se nedavno čelnik „Granda” susreo, doktori su predložili da promeni krv, kako bi mu se ojačao organizam, pored već postojećih terapija kojima se podvrgao.

- Saša u poslednje vreme redovno ide u inostranstvo i konsultuje se sa najvećim stručnjacima širom Evrope.

Saša Popović nerado govori o svom privatnom životu, tako da je i u ovoj situaciji ostao tajanstven, a u jednom od retkih intervjua otkrio je detalj iz privatnog života koji je mnoge iznenadio.

Pročitajte: Saša Popović bije najtežu životnu bitku, najnovije informacije

Naime, Saša Popović je pre nekoliko decenija otišao u posetu baba Vangi koja mu je prorekla sve. Međutim, on nije jedina zvezda naše estrade koja je išla kod nje.

Sa Sašom je baba Vangu posetila i cela grupa „Slatki greh” koja je u to doba harala bivšom Jugoslavijom, pa je tada i Lepoj Breni proreknuta sudbina.

Kako kaže direktor „Granda”, baba Vanga je predvidela raspad njihove čuvene grupe kao i vreme kada će se to dogoditi.

- Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam seo ispred nje ona je samo rekla: „Skini naočare”. Ja kažem: „Ne nosim naočare”, a ona kaže: „Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare”. Rekla je: „Deco, ovo je divno, sve je lepo, ali vi sledeće godine više nećete postojati”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

I onda mi je rekla ceo život... Hajd sad da ne pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla... Čak me je i pitala: „Hoćeš da ti kažem kada ćeš umreti?” - rekao je Popović.

„I ti sada sve znaš”, pitala ga je voditeljka.

- Da. I sve mi se obistinilo, ali pazi, u dlaku! Za pet minuta mi je ispričala ceo život i rekla je: „Dobro pamti šta ću da ti kažem!" Pričala je pola srpski, pola bugarski, pošto je ona rođena u Strumici, tamo je išla u školu - otkrio je Popović u emisiji „Balkanskom ulicom”.

 

Komentari (0)

Loading
Redakcija Youtube Screenshot

Najnovije vesti