Dom Dragane Bekvalac najsrećnije je mesto na svetu, otkrila prelepe vesti, čestitamo

Dom Dragane Bekvalac najsrećnije je mesto na svetu, otkrila prelepe vesti, čestitamo

Autor: | 20/09/2024

0

Dragana Bekvalac, najstarija od tri lepe i uspešne sestre, često se spominje u javnosti, ali se o njenom privatnom životu zna mnogo manje nego o Natašinom i Kristininom.

Miloš Nadaždin

 

Neko bi rekao da je Dragana sve važne stvari u životu uradila rano, ali, srećom, donosila je prave odluke. Počela je da zarađuje kada je imala samo 17 godina, a već sa dvadeset srela je sadašnjeg supruga Mihaila Šekularca.

Pročitajte: Ko je najstarija sestra Bekvalac - Natašu i Kristinu znate, ali Draganin bajkovit život najviše budi žensku ljubomoru

U braku su dobili dve ćerke: starija Teodora je klupska pevačica, dok mlađa Sara muzičku karijeru gradi pod umetničkim imenom Zoi.

Teodora Šekularac svojevremeno se prijavila za takmičenje „Zvezde Granda”, a obrazlažući želju da se bavi muzikom rekla je:

- Imponuje mi što mi je tetka Nataša Bekvalac, ali to ne potenciram. U porodici imamo nekoliko muzikalnih osoba, a malo je poznato da je i moja majka Dragana pevala u mladosti. Pevam po klubovima i krenulo mi je baš dobro.

- Od „Zvezda Granda” sam odustala jer sam mislila da nisam dovoljno dobra, ali sam u međuvremenu sazrela kao pevačica. Sada se sve nekako brzo odvija i čini se da mogu nešto da napravim. Izvodim ono što pevaju naše najpopularnije pevačice.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako je među njima velika razlika u godinama, Dragana Bekvalac bliska je sa mlađim sestrama Natašom i Kristinom, i uvek im je bila najveći oslonac u životu.

Iako je svaka lepa na svoj način, sve tri liče, a reklo bi se da su njihove dobre gene nasledila i deca.

Pročitajte: Teodora voli narodnjake i nastupa u kafani - Sestričina Nataše Bekvalac objavila prvu pesmu VIDEO

Uz fotografiju starije naslednice, koja neodoljivo liči na poznatu tetku, Dragana Bekvalac je na današnji dan poručila:

„Srećan ti rođendan prva moja ljubavi. Ti zaslužuješ sve najbolje. Čuvam ti leđa.”

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti