Ceca kroz suze: Hvala ti, mnogo mi je teško, znaj da te volim

Ceca kroz suze: Hvala ti, mnogo mi je teško, znaj da te volim

Autor: | 20/09/2024

0

Tokom duge i bogate karijere Ceca Ražnatović snimila je na desetine hitova i održala bezbroj koncerata na kojima je publika pevala sa njom uglas.

Miloš Nadaždin

 

Marina Tucaković, njena dugogodišnja bliska saradnica i prijateljica, potpisala je većinu pesama sa Cecinog repertoara: "Kukavica", "Idi dok si mlad", "Beograd", "Pile"...

Pročitajte: Bio mu je rođendan, ja sama na groblju, telefon ne prestaje da zvoni... Ovako je nastala Cecina najtužnija pesma

Bila je najveći tekstopisac na ovim prostorima i skoro da nema jugoslovenske muzičke zvezde sa kojom nije radila.

Marina Tucaković napustila nas je pre tri godine, posle duge i teške bolesti. Sahranjena je u porodičnoj grobnici na Novom groblju, gde počivaju i njeni sinovi Miloš i Milan.

Odlazak drage prijateljice Ceca Ražnatović nikada nije u potpunosti prebolela, a na dan njene smrti na Instagramu je podelila nekoliko zajedničkih fotografija iz perioda kada niko nije mogao ni da nasluti prerani rastanak.

- Želela bih jednoj osobi da zahvalim. To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi. Žena zbog čijih tekstova sam ovde ispred vas - ostao je zabeležen snimak sa jednog koncerta, na kojem se folk zvezda javno obratila Marini.

- Zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina. Pored mojih divnih roditelja, mog oca i moje majke, ona je moja druga majka.

Instagram

 

Gostujući u emisiji “Ako progovorim”, Ceca Ražnatović je sa Gocom Tržan pričala o planovima, pa iskreno priznala:

- Teško mi ide sklapanje albuma, teško mi je bez Marine. Ona je bila moj veliki prijatelj i stvarno je brinula o meni kao druga majka.

Instagram

 

- Hvala ti, Marina. Samo da znaš da te mnogo volim - poručila je Ceca Ražnatović.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Antonio Anhel / Ata images

Slične Vesti