Zablistao je kao negativac u seriji “Igra sudbine”, pa nestao:  Pronašli smo Pavla Jerinića, evo gde je i šta danas radi

Zablistao je kao negativac u seriji “Igra sudbine”, pa nestao: Pronašli smo Pavla Jerinića, evo gde je i šta danas radi

Autor: | 20/09/2024

0

Telenovela “Igra sudbine”, koja je počela da se prikazuje 2020. godine, u prvi plan stavila je niz novih i mladih lica. Među njima se našao i glumac Pavle Jerinić.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Iako mu je pripala uloga negativca, nije se žalio. O svom liku, Matiji, za HELLO! je govorio:

- Mislim da su uloge negativaca živopisnije od ostalih. Zabavno mi je da igram čoveka koji ima hiljadu ljica. Zanimiljivo mi je da vidim na koje sve načine može da bude odvratan. Imajući u vidu da dobijam poruke u kojima me gledaoci upozoravaju da ni slučajno ne naudim nekome, rekao bih da sam uspešno rešio zadatak.

Pročitajte: Pavle Jerinić - Ne postoji glumački gen, već glumačko vaspitanje

Pavle Jerinić rođen je pre 37 godina u Beogradu, a ljubav prema glumi nasledio je od oca Branka Jerinića.

- Imam starijeg brata. Živi u Kanadi, programer je u “Amazonu”. Ozbiljna faca. To je najpametniji čovek koga poznajem. Jako sam ponosan na njega i srećan što ima lep život - pričao nam je Pavle, koji je i sam izgradio lep porodični život.

Oženio se dugogodišnjom devojkom Emom, a pre tri godine dobili su ćerku Zoru.

Pavle Jerinić u međuvremenu je napustio “Igru sudbine” i o njemu dugo nismo čuli novosti. Sve do sada.

Naime, kanal SCI FI, najavio je za oktobar drugu sezonu serije “The Ark”. Uz svetski poznata kinematografska imena našlo se i nekoliko naših glumaca, a među njima je i Pavle Jerinić.

Aleksandar Letic Ark TV Holdings SyFy

 

Serija je snimljena u Srbiji, 2023, kao i prvi deo koji je snimljen godinu dana ranije.

Radnja serije “The Ark” odvija se u budućnosti, u periodu kada su počele misije planetarne kolonizacije, kao neophodnost da se obezbedi opstanak ljudske rase.

Aleksandar Letic Ark TV Holdings SyFy

Prvu sezonu pogledalo je više od šest miliona gledalaca, a u nastavku priče posada “Ark One” stiže na svoje odredište, gde shvata da ono nije pogodno za život. Predstoji im da potraže novi dom za sebe i sve brodove koji dolaze za njima.

Aleksandar Letic Ark TV Holdings SyFy

 

Inače, malo je poznato da je Pavle Jerinić, osim glumi, posvećen i sportu. Samurajska veština kendo naučila ga je da pronađe duhovni mir. Kako je priznao jednom prilikom, da nije glumac, bio bi sportista, novinar ili psihijatar.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Amir Hamzagic/ATAImages