Manekenka, voditeljka, sada i glumica: Danijela Dimitrovska dobila glavnu ulogu u kultnom filmu

Manekenka, voditeljka, sada i glumica: Danijela Dimitrovska dobila glavnu ulogu u kultnom filmu

Autor: | 21/09/2024

0

Pre nekoliko dana u medijima je osvanula vest koja je iznenadila i obradovala gotovo svakog čoveka sa naših prostora.

Naime, počelo je snimanje nastavka čuvenog serijala "Žikinije dinastije", a jednu od glavnih uloga je uloga Danijele Dimitrovske koja će njoj ujedno biti i prva filmska uloga.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Novi film zvaće se "Povratak Žikine dinastije" a glavnu ulogu tumači Nikola Kojo, koji se vraća u liku Miše Pavlovića nakon više od 30 godina.

Miši u Srbiju dolaze sinovi koje dugo nije video jer žive sa Natašom u Moskvi, ali kada stignu momci koji nose imena svojih pradeda - Žike i Milana, kreće nova luda godina, puna smeha, avanture i porodičnih vrednosti.

Od starih likova vraćaju se Vesna Čipčić kao Frau Elza, kao i Vladimir Petrović kao Boba.

Ipak, mnoge je iznenadila uloga Danijele Dimitrovske koja će biti direktna partnerka Nikoli Koju. Manekenka i voditeljka, sada i glumica istakla je da je to za nju ogromna čast:

Pročitajte: Dokaz prave ljubavi - Danijela Dimitrovska uživa sa dečkom, jedno je jedva čekala da podeli sa svima (foto)

- Kada sam dobila poziv bila sam ujedno iznenađena i oduševljena, jer mi je ukazana velika čast to što su me videli kao jednu od glavnih uloga u nastavku ovog kultnog serijala.

U početku sam imala strah i odgovornost da li ću ja to moći da iznesem. No, kada sam otišla na razgovor o ulozi, uz podršku reditelja i producenta, shvatila sam da se ovakva prilika ne propušta - rekla je Danijela na početku, pa nastavila.

- Dali su mi vetar u leđa i ohrabrili me da ja to mogu. Uz razgovor sa svojim timom i bliskim ljudima dobila sam punu podršku da prihvatim ulogu i budem deo kultnog serijala na kojem su odrasle mnoge generacije.

Miloš Nadaždin

 

Raditi sa takvim profesionalcima je veliko zadovoljstvo i privilegija. Mnogo od njih mogu da naučim, pa se nadam da ću opravdati ukazano poverenje.

Radujem se svakom snimajućem danu, a posebno radu sa Nikolom Kojom koji mi je direktni partner i koji je beskrajno duhovit i veliki profesionalac.

Atmosfera na snimanju je fenomenalna, a kada radite sa tako iskusnim timom profesionalaca, onda je svaki snimajući dan odličan - bila je iskrena Dimitrovska.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti