Samo 20 dana pred veliki koncert, u domu Ilde Šaulić veliko slavlje, snovi se ostvaruju

Samo 20 dana pred veliki koncert, u domu Ilde Šaulić veliko slavlje, snovi se ostvaruju

Autor: | 21/09/2024

0

Poslednjih nedelja Ilda Šaulić vredno radi na poslednjim pripremama pred veliki solistički koncert koji je zakazala za 10. oktobar u MTS dvorani.

Iako svakodnevno je na probama, 21. septembar joj je slobodan dan makar što se poslovnih obaveza tiče jer je to najvažniji dan u njenom životu - danas ćerka Ilde Šaulić, Ema proslavlja osmi rođendan. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Čestitke stižu od ponoći, a ponosna mama ne krije koliko je srećna što njena mezimica izrasta u divnu, vaspitanu, emotivnu i empatičnu devojčicu.

Među prvima najlepše želje povodom divnog dama Emi je uputila ujna Marina Šaulić objavivši niz njenih i Manjinih fotografija.

I dok čekamo ovogodišnju proslavu, ne možemo a da se ne prisetimo prošlogodišnje čarolije koju su Ilda i Bojan priredili ćerki.

Slavljenica je tada poželela da goste dočekuje u mini poslastičarnici koja je nosila njeno ime, “Ema's patisserie”.

Pročitajte: Ilda Šaulić okrenula novi list - On jeste moja prva ljubav, ali...

Ambijentom je dominirala pastelno zelena boja, istu nijansu imali su i baloni, uz poneki zlatni detalj. Raskošno cveće, razne poslastice, torta u obliku stabla sa jesenjim lišćem, sve je bilo kako je želela.

Ćerka Ilde Šaulić tada je imala dva autfita. Nosila je svetlozelenu haljinu u kojoj je zaista izgledala poput princeze, a videli smo i jedan beli model sa maštovitim printom.

Drugi stajling upotpunile su interesantne cipele.

Instagram

 

A kakvu zabavu spremaju za osmi rođendan? Videćemo sigurno tokom dana na društvenim mrežama. Ali verujemo da će nadmašiti prošlogodišnju.

Srećan divan dan, Ema!

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Petar Đorđević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti