Aleksandra Prijović na sedmom nebu od sreće, čestitke pristižu: Moja mala devojčice FOTO

Aleksandra Prijović na sedmom nebu od sreće, čestitke pristižu: Moja mala devojčice FOTO

Autor: | 22/09/2024

0

Sreća Aleksandre Prijović danas je neopisiva

Poslednjih godinu dana u životu Aleksandre Prijović sigurno su najlepši, s obzirom na nezapamćeni uspeh koji je napravila turnejom "Od istoka do zapada".

Za tačno šest dana biće godinu dana od prvog, beogradskog koncerta, a pevačica je najavila veliko iznenađenje koje sprema publici baš za taj dan.

Luka Šarac

 

I dok i dalje vredno radi te gotovo svake nedelje ima koncerte širom Evrope, za muzičku zvezdu 22. septembar je posebno važan dan.

Danas Aleksandra proslavlja 29. rođendan, a čestitke na njenu adresu i broj telefona pristižu od ponoći. Među prvima joj je čestitala, podrazumeva se, mama Borka.

Naime, Mihajlovićeva je objavila fotografiju svoje ćerke, a javno joj je uputila emotivne reči.

- Iako si godinu dana starija, u mom ćeš srcu uvek ostati moja devojčica. Želim ti sve najbolje, srećan ti rođendan, mila moja - napisala je Borka, a čestitke su se nizale.

Pročitajte: Filip Živojinović pripio uz sebe i ljubi Prijinu koleginicu, baš se opustio u kafani, snimak se samo komentariše FOTO

Najslađe želje stigle su od mezimca Aleksandra i njegovog tate Filipa koji su Aleksandri priredili iznenađenje za pamćenje, ali to će ipak ostati u njihova četiri zida.

Baš zbog toga je sreća Aleksandre Prijović danas neopisiva, jer i pored ogromnog uspeha njoj je najvažnija njena porodica, suprug i sin koji su uvek tu kad se reflektori i kamere ugase.

Da li sprema veliko rođendansko slavlje ili će kao i prethodnih godina divan dan proslaviti u krugu najbližih, baš onako kako voli, videćemo tokom dana.

Mi samo možemo da se pridružimo čestitkama, i da joj poželimo sve najbolje!

Srećan rođendan, Aleksandra!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Pročitajte još

Najnovije vesti