Reči kojima se nismo nadali, Jelena Karleuša nikad iskrenija: Ispada da smo Ceca i ja sestre

Reči kojima se nismo nadali, Jelena Karleuša nikad iskrenija: Ispada da smo Ceca i ja sestre

Autor: | 22/09/2024

0

Odnos Jelene Karleuše i Cece Ražnatović iz godine u godinu, ročišta u ročište je sve gori i gori.

Dve muzičke zvezde toliko toga zameraju jedna drugoj, a sreću se isključivo u prostorijama pravosudnih organa gde neretko padnu i teške reči.

ata images/antonio ahel/M.M.

 

I dok folk diva ne voli da govori o koleginici, Jelena ne gubi šansu da kad god može u negativnom kontekstu pomene Ražnatovićku.

Osim bavljenja istim poslom, njih dve povezuje još nešto što im je zajedničko i što je obema veoma važno, ne samo kroz karijeru već i kroz život.

To je bliskost i saradnja sa Marinom Tucaković, najvećim hitmejkerom na našim prostorima koja je preminula pre tačno tri godine.

Pre nekoliko dana obeležena je godišnjica njene smrti a taj dan je za Cecu bio posebno težak koja se setila bliske prijateljice i uputila joj emotivne reči: 

- Hvala ti, Marina. Samo da znaš da te mnogo volim - poručila je Ceca Ražnatović.

Pročitajte: Jelena Karleuša pokazala isklesan stomak pa otkrila - Imala sam tri carska reza, to niste znali

Inače nije tajna da je folk diva Tucakovićevu smatrala drugom majkom, što je neretko isticala u javnosti: 

- Želela bih jednoj osobi da zahvalim. To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi. Žena zbog čijih tekstova sam ovde ispred vas.

- Zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina. Pored mojih divnih roditelja, mog oca i moje majke, ona je moja druga majka - rekla je na prvom koncertu na Ušću.

Instagram

 

A kako je bila bliska sa Cecom, Marina je bila u veoma prisnim odnosima i sa JK. Baš zbog toga u intervjuu za Kurir otkrila je da nju i njenu koleginicu ipak nešto povezuje:

- Marina je mnogima bila majka, muzička majka. U tom smislu, Ceca i ja ispada da smo nekakve sestre. Marina je i moja majka.

Upravo zbog ovih njenih reči,  mnogi su pomislili da će odnos Jelene Karleuše i Cece Ražnatović dobiti neki novi oblik, te da će sa vremenom one i zakopati ratne sekire.

Da li će do toga doći, ostaje nam samo da vidimo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel Ata images / Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti