Gudelj završio fudbalsku karijeru, evo čime se sada bavi FOTO

Gudelj završio fudbalsku karijeru, evo čime se sada bavi FOTO

Autor: | 22/09/2024

0

Karijera Dragiše Gudelja prekinuta je u zenitu zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Kao što je već poznato, mlađi brat Nemanje Gudelja je krajem prošle i početkom ove godine imao dva puta srčani zastoj kada se srušio tokom fudbalske utakmice na terenu.

Twitter

 

Nakon dve kliničke smrti ugrađen mu je automatizovani defibrilator te mu je život u 26. godini spašen samo brzom intervencijom lekara u Kordobi.

Odmah se postavljalo pitanje šta će biti kada je u pitanju karijera Dragiše Gudelja, mnogo se spekulisalo, on je pokušao da nastavi sa treninzima, ali...

Krajem jula ove godine je i zvanično potvrđeno da će on okačiti kopačke o klin zbog nemogućnosti da da 100% sebe na terenu, kao što je to ranije radio.

Podrška je stizala iz svih delova sveta, a ono što je sigurno da su njegovi najmiliji bili svakodnevno uz njega, u nimalo lakom periodu kroz koji je prošao prethodnih nekoliko meseci.

Pročitajte: Nemanja i Dragi Gudelj nemi od bola - Braća potvrdila tužnu vest, preminuo je

Prethodna dva meseca Dragi je uživao i odmarao u Španiji sa prelepom devojkom Lanom, a kako je veoma retko aktivan na društvenim mrežama svaka njegova fotografija isprati se sa puno pažnje.

Tako smo primetili da je juče podelio fotografiju na kojoj sa drugarom igra golf, pa se pitanje samo nametnulo - da ne planira nekim drugim sportom da se bavi u budućnosti?

Instagram

 

Možda je to upravo golf. Ko zna, vreme će pokazati, za sada je svakako samo rekreativno uz dobro društvo. 

U čemu god da se oproba i odluči da nastavi profesionalni život sigurni smo da će kao i u fudbalu biti izuzetno uspešan.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti