Ćerka Tijane i Slaviše Čurovića proslavila 18. rođendan, roditelji joj priredili iznenađenje za pamćenje FOTO

Ćerka Tijane i Slaviše Čurovića proslavila 18. rođendan, roditelji joj priredili iznenađenje za pamćenje FOTO

Autor: | 24/09/2024

0

Ćerka Slaviše i Tijane Čurović juče je napunila 18 godina i ušla u svet odraslih!

Lepa Taja poželela je intimnu proslavu u krugu najbližih koju su joj roditelji priredili u jednom restoranu u Skadarliji gde se slavilo do sitnih sati.

 

 

Slavljenica je blistala u kratkoj, beloj, zanimljivoj haljini dugih rukava, a osmeh sa lica nije skidala tokom cele večeri jer su se tu nalazili baš svi sa kojima je poželela da proslavi divan dan.

Torta u obliku srca izašla je tačno u ponoć praćena vatrometom jer je rođendan slavila veče ranije, a mama i tata su se potrudili da sve njene želje sprovedu u delo.

Glumački par ima na koga da bude ponosan, njihova mezimica je izrasla u predivnu i prepametnu devojku, a svako ko ju je video prokomentarisao je da je ćerka Tijane i Slaviše Čurovića mamina slika i prilika.

Podsećanja radi, sedam godina posle razvoda Tijana i Slaviša pružili su svojoj ljubavi još jednu šansu i ispostavilo se da je odluka bila mudra.

Pročitajte: Udarac, 3 veridbe, razvod, pomirenje - Ljubavna priča Tijane i Slaviše Čurović nije kao druge

Porodica je ponovo na okupu i uživa u svakom trenutku, a njihov najveći ponos svakako je ćerka Taja, koja je prethodne godine primljena u „Petnicu”, istraživačku stanicu za izuzetno talentovanu decu.

Kako dolazi vreme za neka nova životna poglavlja, na proleće sledeće godine videćemo za koji fakultet će se odlučiti nestvarno lepa plavokosa devojka očiju boje mora.

Instagram

 

Da li će krenuti stopama poznatih roditelja i otisnuti se u glumačke vode ili su ipak prirodne nauke njena strast, vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti