O ovom uspehu Željko može samo da sanja: Mina Joksimović preko noći postala svetski popularna

O ovom uspehu Željko može samo da sanja: Mina Joksimović preko noći postala svetski popularna

Autor: | 24/09/2024

0

Ćerka Željka Joksimovića Mina uskoro studije privodi kraju jer je pre nekoliko dana na društvenim mrežama objavila da je master rad u završnoj fazi.

Na Muzičkoj akademiji diplomirala je 2022. godine, a koliko je talentovana znamo, isto kao što znamo od koga je nasledila talenat i ljubav prema muzici.

Instagram

 

Dane i noći Mina provodi u tatinom muzičkom studiju stvarajući magiju, a osim toga, ona izuzetno lepo peva, iako za sada nema ambicija da u potpunosti krene tatinim stopama.

Ona se bavi komponovanjem, a sada se na TikToku isprobala u nečemu zanimljivom i novom, ne sluteći kakav će uspeh postići.

Naime, ona je na pomenutoj društvenoj mreži odigrala izazov pod nazivom sluh čelendž i taj video okačila na platformu. Ujutru kad se probudila, videla je da je njen video dobio više od 8 miliona pregleda.

- Probala sam apsolutni sluh čelendž na TikToku i probudila se sa 8 miliona - napisala je Joksimovićeva ćerka, a brojka je od tada znatno porasla.

Pročitajte: Željko Joksimović više ne želi da ćuti - Moja Mina je najviše trpela

Snimak na kom peva tonove za 24 sata prikupio je oko 20 miliona pregleda i više od 718.000 lajkova.

Ovo je neverovatan uspeh, a ćerka Željka Joksimovića sigurno nije očekivala da će, što bi se reklo, preko noći postati viralna, ali i da će se o njoj pričati u celoj Srbiji, pa i šire.

I ponosni tata oglasio se u komentarima i nije krio koliko je srećan i ponosan:

- Bravo, ljubavi tatina - napisao je pevač.

 

 

S obzirom na to da ne voli javno eksponiranje, ne čudi nas što je Mina samo jednom dala izjavu za medije govoreći o odnosu sa popularnim ocem koji joj je najveća podrška kako u životu, tako i u karijeri:

- Najvažnije mi je šta mi roditelji kažu, naravno, kada mi daju savet da nešto izmenim, ja ih i poslušam. Oni su uz uvek uz mene i mnogo sam naučila od njih.

Tata me je naučio da na muzici radim non-stop. On i ja odlično sarađujemo i velika mi je podrška od početka - rekla je nedavno Mina Joksimović i ovim potezom oca učinila još ponosnijim.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram

Najnovije vesti