Duga brada i seda kosa: Šta se desilo Bogdanu Srejoviću posle svadbe? FOTO

Duga brada i seda kosa: Šta se desilo Bogdanu Srejoviću posle svadbe? FOTO

Autor: | 24/09/2024

0

Bogdan Srejović ove godine proslavio je 41. rođendan i oženio se dugogodišnjom izabranicom Jovanom Ljubisavljević, s kojom čeka sina, koji će stići početkom naredne godine.

Samo lepe stvari mu se dešavaju poslednjih meseci, pa smo ostali pomalo zbunjeni najnovijom fotografijom gde možemo videti da je Bogdan Srejović potpuno osedeo.

Instagram

 

Kada kažemo potpuno, baš to i mislimo. Naime, Cecin bivši partner objavio je selfi sa prijateljem sa Svete Gore, gde možemo videti da su njegova kosa i brada potpuno bele.

Verujemo da genetika u njegovom slučaju igra veliku ulogu jer je i njegov otac Miloš Srejović pobeleo kad je ušao u četrdesete godine.

Ipak, nema razloga za brigu jer je ugostitelj na spornoj slici imao širok osmeh na licu, tako da, ako je neko možda pomislio da je posle svadbe u njegovom životu nešto krenulo po zlu, to nije slučaj.

Pročitajte: O svadbenoj torti priča ceo Beograd - Jovana i Bogdan pred kraj veselja gostima priredili spektakl

Podsećanja radi, Srejović iz mladalačke ljubavi sa Zoranom Tasovac ima ćerku Iskru koja je sada već velika devojčica i tatina najveća sreća.

On se trudi da koristi svaki slobodan trenutak kako bi ga proveo sa mezimicom, a ono što mu je veoma važno je da i njegova sadašnja supruga ima divan odnos sa ćerkom.

Instagram

 

Iako je Bogdan Srejović osedeo, to ne umanjuje njegov besprekoran izgled u petoj deceniji, niti šarm kome nisu odolele brojne beogradske lepotice.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti