Da li je Dragana ovo dozvolila? Evo sa kim Manuela Bijelić uživa u večernjim satima u Ebenfurtu FOTO

Da li je Dragana ovo dozvolila? Evo sa kim Manuela Bijelić uživa u večernjim satima u Ebenfurtu FOTO

Autor: | 24/09/2024

0

Ćerka Dragane Mirković je već duže vreme u medijskoj ilegali.

Pre nešto više od godinu dana izdala je saopštenje da ne želi da se o njenom životu spekuliše po medijima ali kada ima lepe vesti, Manuela Bijelić voli da se pohvali na društvenim mrežama.

Instagram

 

Iza nje i Marka je veoma težak period razvoda Dragane i Tonija posle dve i po decenije braka. Ćerka Dragane Mirković sa bratom vratila se u porodični dvorac Ebenfurt kako bi bila podrška mami.

Pevačicini naslednici nekoliko godina unazad živeli su samostalno u stanovima u centru Beča ali su odlučili da je najbolja stvar da se oboje vrate kući i budu uz Draganu dok traje proces razvoda.

Kako je kuća ogromna, ima i više nego dovoljno mesta za sve, pa tako sve češće tamo se može sresti i Bijelićeva devojka, Melani Dimitrijević.

Kao što je već poznato, Draganin sin već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa zgodnom plavušom, a koliko je njihova ljubav jaka videli smo pre nekoliko dana kada su obležavali mesečnicu veze.

Pročitajte: Jelek, anterija i opanci - Marko i Manuela u narodnoj nošnji, fotografija oduševila

Marko se trudi da devojci ispuni svaku želju, pa joj je tako poklonio ogroman buket ruža kao i omiljenu tortu čime se ona brže bolje pohvalila na Instagramu.

Iako nikada javno nisu priznali vezu, niti su objavili zajedničku fotografiju, mi smo ih pre nekoliko nedelja uslikali tokom višednevnog boravka u Požarevcu, rodnom gradu Markove majke.

Iako je do sada možda i bilo spekulacija, sada ih više nema jer je Manuela objavila fotografiju na kojoj zajedno priprema palačinke sa Melani uz simpatičan opis:

Instagram

 

- Kasna večera - proteinske palačinkice sa snajkicom - napisala je ćerka Dragane Mirković.

Marko je, sigurni smo, uživao dok je gledao kako mu sestra i devojka pripremaju omiljenu večeru, a i potajno bio srećan i ponosan što se njih dve sjajno slažu.

Ne znamo da li je i Dragana probala specijalitet mladih dama, ali sigurni smo da ima večeri kada svi zajedno uživaju uz dobar film ili seriju u Ebenfurtu. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Instagram