Marija Šerifović saopštila menadžmentu: Tokom godine nastupam samo 30 puta! Ovo je razlog

Marija Šerifović saopštila menadžmentu: Tokom godine nastupam samo 30 puta! Ovo je razlog

Autor: | 24/09/2024

0

Karijera Marije Šerifović traje skoro dve decenije i jedna je od najblistavijih na našoj muzičkoj sceni.

Tokom letnjeg perioda nastupala je tek nekoliko puta, a vreme je većinski provodila na najlepši mogući način - u društvu sina Maria, koji uskoro puni godinu dana.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Prošlog ponedeljka za nju je odmor i zvanično završen jer je počelo snimanje nove, 18. po redu sezone "Zvezda Granda", na kojem se pevačica pojavila vidno nasmejana.

Raspoložena za razgovor sa medijima, pop zvezda otkrila je da je mnogo srećna što je rođendansko iznenađenje za majku Vericu uspelo i što su ljudi taj njen projekat zdušno podržali.

Na pitanje kako je provela leto i zašto nije nastupala gotovo svake večeri, kao većina njenih kolega, Marija je izjavila: 

- Postavlja se jedno pitanje kad je dosta, kad je tu kraj.

Pročitajte: Verila se Marija Šerifović

Moje kolege vole i žele da rade dvesta puta godišnje, meni je to potpuno jasno, treba da se kupe stanovi, plaćaju pelene, ali postoje oni za koje mi nije jasno što to rade.

Ja sam svom menadžmentu rekla, imam 39 godina, neću da pevam više od 30 puta godišnje i to je to! Ne morate biti toliko alavi - poručila je Šerifovićeva.

Youtube Screenshot/@OfficialMarija

 

Inače, pevačica je svojevremeno govorila da će karijera Marije Šerifović biti okončana kada ona napuni 58 godina. 

Naime, gostujući u jednoj emisiji pre nekoliko meseci, izjavila je da je sada na polovini profesionalnog puta i da, kada napuni određen broj godina, planira da se penzioniše jer smatra da neće imati šta više publici da ponudi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti