Otac Viktora Savića sinoć bodrio sina iz prvog reda, izgleda kao holivudski glumac

Otac Viktora Savića sinoć bodrio sina iz prvog reda, izgleda kao holivudski glumac

Autor: | 25/09/2024

0

Sinoć je za Viktora Savića bilo veoma važno veče jer je u Beogradu premijerno emitovan film "Megdan" u kojem ima glavnu ulogu.

Veliku podršku imao je u publici, a jedan od onih čiji je aplauz bio najglasniji svakako je bio otac Viktora Savića Jovan, od kojeg je mladi glumac i nasledio umetnički dar.

Antonio Anhel / Ata images

Likom glavni akter novog filma umnogome podseća na oca, a kako je otac Viktora Savića jedan od najvećih beogradskih šmekera, jasno nam je na koga je glumac nasledio manire.

Iako Jovan Savić nije školovani glumac, već naturščik, mogli smo da ga vidimo u nekoliko značajnih projekata. Poznat pod nadimkom Lole, on je i muzičar, pevač, bluzer, član benda „Zona B”.

Antonio Anhel / Ata images

 

Upravo je zahvaljujući primarnoj profesiji dobio glavnu mušku ulogu u seriji „Pet”, priči o pet žena spremnih na sve kako bi zaštitile jedna drugu.

– Gostovao sam sa nekoliko muzičara u Jutarnjem programu RTS-a povodom projekta „Stari rok majstori”. Sećam se, bila je subota, najavljivali smo koncert koji je trebalo da se održi u Zvezdara teatru.

Pročitajte: Gledao je u nju kao u Boga, a ona je paralelno bila u vezi sa drugim - Viktor Savić delio devojku sa OVIM pevačem narodne muzike

Nakon mesec i po dana dolazi Viktor kod mene i kaže mi kako mu je reditelj Balša Đogo pokazao mobilni telefon na kojem je bila moja slika. Ja u čudu.

– Ne shvatam o čemu se radi, a sin mi kaže da Balša sprema neku krimi-seriju, i već ima dva razrađena lika. Ženski, koji je namenio Jeleni Đokić, i muški, koji bi želeo da glumim – ja.

Video me je kada sam gostovao u Jutarnjem i odlučio da lik Bogdana Stanića Skocija poveri naturščiku. Nisam znao da imam dar za glumu – otkrio je otac Viktora Savića jednom prilikom.

Jelena Jovanov/Gloria

 

Otac Viktora Savića je glumio i sa sinom, delili su ekran u seriji „12 reči”, gde su igrali upravo oca i sina.

Pojavio se i u popularnim serijama „Senke nad Balkanom”, „Žigosani u reketu”, „Urgentni centar”, „Kalkanski krugovi”...

Iako je glumom počeo da se bavi kasno, na početku sedme decenije Savić senior uspeo je da sruši sve predrasude. A mora se priznati, ima i markantnu, holivudsku pojavu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti