Porodica Vujadina Savića zavijena u crno, bila im je zvezda vodilja, oglasio se nekadašnji fudbaler

Porodica Vujadina Savića zavijena u crno, bila im je zvezda vodilja, oglasio se nekadašnji fudbaler

Autor: | 25/09/2024

0

Porodica Vujadina Savića doživela je veliki gubitak odlaskom najveće podrške i oslonca, nekoga oko koga se cela familija okupljala, njegove bake Olivere.

Majka Marine Rajević preminula je sinoć, a tužne vesti sa javnošću je podelio nekadašnji fudbaler, a danas uspešni trener i njen mlađi unuk.

Antonio Anehl / Ata Images

 

Marina Rajević i njen brat Bojan pre nekoliko godina ostali su bez oca Branislava, a juče ih je napustila i njihova zvezda vodilja, majka koja im je oduvek bila stub i oslonac.

Brat popularne voditeljke, koji je po vokaciji doktor stomatologije, neretko na društvenim mrežama objavljuje porodične fotografije na kojima smo mogli da vidimo razne trenutke koje provode zajedno.

Osim toga mogli smo da primetimo od koga je Marina nasledila specifičnu lepotu, držanje i crte lica, pa s pravom slovi za jedno od najlepših i najsofisticiranijih televizijskih lica koje je krasila elegancija, otmenost i široki osmeh.

Pročitajte: Šmeker sa slike danas ima 33 godine i četvoro dece - Da li ga prepoznajete

Pratioci su bili oduševljeni fotografijom, te je dobila pregršt komplimenata, a potom odlučila da prikaže i kako je izgledala kao beba u naručuju majke.

Baka Olivera dočekala je poznu starost uz njene najmilije koje je njen odlazak mnogo pogodio.

Instagram

 

Porodica Vujadina Savića ovaj gubitak nikada neće moći da preboli jer nije tajna da su svi veoma vezani, a posebno njegovi i Mirkini mališani kojima je prabaka bila omiljena.

Saučešće porodici.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić M.M./ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti