Dušan Vlahović na meti Italijana: U lošoj je formi zbog ljubavnih problema, histeričan je i stalno kuka

Dušan Vlahović na meti Italijana: U lošoj je formi zbog ljubavnih problema, histeričan je i stalno kuka

Autor: | 25/09/2024

0

Dušan Vlahović već neko vreme nije na spisku selektora reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija. Neće se pojaviti ni na mečevima koje “orlovi” u oktobru igraju protiv Španije i Švajcarske.

Profimedia

 

Istovremeno, jedan od najplaćenijih fudbalera sveta, ne može se pohvaliti ni blistavom igrom u dresu Juventusa. Od početka sezone dao je dva gola na pet utakmica, zbog čega se našao na meti italijanskih medija.

Pročitajte: Ne zovu ga bez razloga “srpski Zlatan Ibrahimović” - Obojica vole jahte, a da li su podjednako zgodni

Iako se u zvaničnom saopštenju navodi da se Dušan Vlahović pozivu selektora nije odazvao zbog porodičnih problema, sportski magazin “Tutosport” piše da se iza svega kriju ljubavni problemi.

Tačnije, raskid sa dugogodišnjom devojkom Vanjom Bogdanović.

- Centarfor Juventusa obrisao je sve fotografije sa devojkom – pišu italijanski novinari, dodajući da je Dušan poslednji put viđen sa Vanjom na Ibici. Tada se spekulisalo da je ona trudna, ali su glasine ubrzo prestale, jer nije bilo dokaza koji bi potkrepili te tvrdnje.

Giuseppe Maffia/Profimedia

 

Podsećanja radi, Vanja i Dušan su ranije već raskidali, ali izvori iz okruženja mladog fudbalera tvrde da je ovog puta na tu ljubavnu priču zauvek stavljena tačka.

Pročitajte: Ovaj fudbalski moćnik je budući tast Dušana Vlahovića, mnogi će biti iznenađeni ko je otac lepe Vanje

O Dušanu je javno, i to nimalo biranim rečima, govorio i fudbaler Antonio Kasano.

- Ne sviđa mi se Vlahović. Histeričan je, ima slab karakter. Ne zna šta da radi i konstantno se žali i negoduje - poručio je. 

Dušan Vlahović nije se oglašavao tim povodom. Istini za volju, na njegovom Instagram profilu, koji prati više od dva miliona ljudi, ne može se naći nijedna fotografija niti snimak Vanje Bogdanović.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Photo by Gabriele Maltinti Getty Images via Guliver

Slične Vesti