Ja sam žena kapetanica: Ćerka Gige Moravca pokazala brod koji je nasledila od oca, sama ga održava

Ja sam žena kapetanica: Ćerka Gige Moravca pokazala brod koji je nasledila od oca, sama ga održava

Autor: | 25/09/2024

0

Mina Nikolić, ćerka glumca Marka Nikolića, od tate je nasledila ljubav prema umetnosti pa je krenula njegovim profesionalnim putem.

youtube printscreen

 

Igrala je u nekoliko televizijskih serija i filmova, ali je široj javnosti postala poznata nakon učešča u "Survajveru". 

Pročitajte: Mina Nikolić, ćerka legendarnog Gige Moravca i učesnica Survivora - Žao mi je što tata nije doživeo da me vidi u punom sjaju

Od publike je tada dobila nadimak Mina Moravac, koji asocira na čuvenu ulogu njenog oca u “Boljem životu”, gde je igrao Dragišu Popadića, poznatijeg kao Giga Moravac.

- Verovatno bi se nasmejao da to čuje – rekla je svojevremeno Mina, u intervjuu za HELLO!.

- Njemu se na kraju cela ta priča smučila, jer su ljudi preterivali i sve je otišlo u nekom drugom pravcu. Ipak, nadimak bi mu bio simpatičan, kao što je i meni. Uostalom, bolje Mina Moravac nego neki drugi nadimak, za koji sam dala materijal svojim učešćem u “Survajveru” - otkrila je tada.

Mina Nikolić rođena u trećem braku proslavljenog glumca sa suprugom Dubravkom. Imao je 47 godina kada je ćerka došla na svet.

Jelena Jovanov

 

Odrastajući uz Marka Nikolića, Mina je bila u prilici da od malih nogu upozna čari glumačkog sveta, ali i da zajedno sa njim uživa na reci.

- Uvek sam više volela da zaspim uz šum Dunava, nego uz zvuke saobraćaja. Kao mala nisam želela da idem u vrtić, ali sam obožavala da sa tatom i stricem provodim vreme na brodu. Imala sam slobodu o kakvoj druga deca mogu da maštaju. Tata je pecao, a ja bih za to vreme, od materijala koje mi da, pravila nešto što nam je potrebno. I danas više uživam u onome što sam stvorila, nego da kupim – ispričala je mlada glumica.

Za potrebe snimanja emisije “Savršena večera”, Mina je pokazala unutrašnjost broda koji, kako je rekla, sama održava.

youtube printscreen

 

- Ponosna sam što sam u protekle dve godine uspela da od jednog polukrša napravim ovo što je danas. Sve sam sama restaurirala, farbala, brusila, šmirglala.

youtube printscreen

 

Kako je naglasila, njen brod nije fensi, niti je neka jahta, kao što mnogi očekuju.

- Ja sam žena kapetanica. Volim da plovim, da sam na reci, da uživam u talasima, da popravljam, stvaram... Možda je ovo nešto na šta sam najponosnija. Moja dostignuća u ostalim segmentima života još uvek su neopipljiva, nisu dostigla svoj puni sjaj.

youtube printscreen

 

Mina Nikolić pokazala je unutrašnjost broda, u kojem ima raznih zanimljivih detalja koji asociraju na reku i plovidbu.

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Posebno mesto zauzima poklon koji je napravila tati za rođendan.

- Ovo je inače plastična podloga za šerpe, koju sam isplela kudeljom i ofarbala je da izgleda kao brodski motiv. Tačnije, kao pojas za spasavanje. Na to sam stavila tatinu i moju sliku i montirala sat.

youtube printscreen

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović youtube printscreen

Slične Vesti