Đole Đogani otkrio ono o čemu su godinama ćutali: Vesna i ja nismo u braku

Đole Đogani otkrio ono o čemu su godinama ćutali: Vesna i ja nismo u braku

Autor: | 26/09/2024

0

Ljubav Vesne i Đoleta Đoganija jedna je od najčvršćih i najdugovečnijih na našoj javnoj sceni.

Iako su dugi niz godina zajedno, malo ko zna detalje njihovog emotivnog odnosa. Pre nekoliko dana su gostovali u emisiji "Amidži šou", te su tom prilikom otkrili brojne zanimljive detalje, od kojih su neki šokantni.

Luka Šarac

 

Naime, govoreći o njihovoj ljubavi, frontmen i denser otkrio je da, iako su više od dve decenije zajedno, nikada nisu stali na ludi kamen.

- Mi nismo u braku, živimo zajedno, ali se nismo venčavali. Oženio sam se jednom, jednom sam se razveo, i na tome bih završio sve. Dvadeset dve godine smo zajedno, to jest od 2003. godine - rekao je Đole.

- Dvadeset dve godine sam imala kada smo počeli vezu - dodala je Vesna.

Ljubav Vesne i Đoleta Đoganija sigurno može biti primer kako se uz kompromis, razgovor i toleranciju prevazilaze i najteži problemi.

Pročitajte: Vesna zna šta je Melina Džinović radila - Sama se hvalila, Đole mi nije dao da kažem Harisu

Podsećanja radi, pre nekoliko godina poput bombe je odjeknula vest da je Đole prevario suprugu, tačnije uslikan je kako se u automobilu ljubi sa damom nepoznatog identiteta.

- Nema govora o bilo kakvoj prevari. Moj suprug je iskren čovek, nikada ne bi bio sa mnom zarad imidža ili čega već. Zaista nemam nameru bilo šta da demantujem, pogotovo što je velika šteta već učinjena.

Dugo sam u javnom poslu, odlično znam kako neke stvari mogu da se plasiraju, da se izmontiraju... Ovakav marketing ne bih poželela ni najgorem neprijatelju.

Od imidža koji godinama ozbiljno gradimo pravi se kupus-salata - slikovito je opisala Vesna Đogani.

Luka Šarac

 

- Đoletov i moj odnos potpuno je iskren. U njega sam možda sumnjala kad sam bila klinka, na početku veze, ali to su već neke dečje bolesti koje smo svi preležali.

Kada sam pogledala prvu najavu za „Paparazzo lov“, nije mi bilo svejedno. Sačekala sam da deca legnu jer pred njima ne volim da pričam o takvim stvarima.

Đoleta sam otvoreno pitala „da“ ili „ne“, rekao mi je da nema pojma o čemu je reč i da on ništa nije uradio. Ja sa tim čovekom živim već dvadeset godina, odlično ga poznajem, znam kad mu se smeši brk...

U najgoroj poziciji je muž naše saradnice, on nije iz javnog sveta, ne zna kako stvari funkcionišu, i sve ovo jako ga je pogodilo. Pokušali smo da mu objasnimo, ali znate već kako muškarci na Balkanu reaguju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić M.M./ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti