Na prečac otišao sa Prve, već dve godine živi u medijskoj ilegali: Čime se danas bavi Filip Čukanović?

Na prečac otišao sa Prve, već dve godine živi u medijskoj ilegali: Čime se danas bavi Filip Čukanović?

Autor: | 26/09/2024

0

Karijera Filipa Čukanovića od 2014. do 2022. godine išla je isključivo uzlaznom putanjom s obzirom na to da je voditelj iz projekta u projekat briljirao.

Ipak, na prečac i iznenada na leto 2022. godine tadašnji urednik i voditelj jutarnjeg programa na Prvoj televiziji odlučio je da da otkaz i povuče se u medijsku ilegalu.

Boško Karanović

 

Proslavio se kao reporter tokom strašnih poplava koje su zadesile Obrenovac pre tačno deset godina. Na B92, kasnije Prvoj, radio je na raznim projektima, a kada je dostigao vrhunac, odlučio je da nestane sa malih ekrana.

Tada je na društvenim mrežama otkrio detalje raskida radnog odnosa, te je naveo da ne zna gde će karijera Filipa Čukanovića biti nastavljena, što nismo saznali ni dve godine kasnije.

- Posle osam godina rada na B92 i Prvoj TV došlo je vreme za nove poslovne izazove. Zajedno smo stvorili mnogo toga i napravili ozbiljne rezultate na obostrano zadovoljstvo.

Kao reporter proputovao sam svet izveštavajući sa najvažnijih događaja. Autorska emisija "Lično nezvanično" pomerila je produkcijske granice i ponosan sam što su u njoj gostovale ličnosti koje to retko čine, te pristale da ogole svoj privatni život.

Upravo te razgovore prenosili su brojni domaći i regionalni portali.

Pročitajte: Luksuz i glamur Azurne obale - Ćerka Željka Mitrovića letuje sa poznatim voditeljem, da li je ovo najava transfera? (foto)

U stolicu "Jutra" seo sam posle tandema koji je bio sinonim za taj program i uspeli smo da održimo takav nivo programa da se veliki deo nacije budio sa nama. Ponosan sam na svoj tim i hvala svima na svemu! - naveo je Filip Čukanović na Instagramu.

- Da je bilo lako - nije. Utoliko je sreća zbog postignutog veća!

Hvala kolegama koje su poštovale moju želju da ne govorim odmah o svemu, bio mi je potreban predah jer 15 sati programa uživo nedeljno i te kako troše… Pauza je prijala i vreme je za nove izazove! - dodao je on.

Ipak do danas se nije pojavio ni na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, niti kablovskom kanalu. Bavi se medijima iza kamere, a od prethodne godine postao je i ugostitelj.

 

 

Naime, on je sa Vujadinom Savićem pokrenuo zajednički biznis - otvorili su restoran na Novom Beogradu koji je u kratkom roku postao omiljeni mnogim Beograđanima.

Sinoć je voditelj zagolicao maštu brojnim pratiocima na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj deluje kao da pozira za najavu nove emisije.

Mada nije želeo da otkriva nikakve detalje, te je i dalje sve na nivou spekulacija gde će se karijera Filipa Čukanovića nastaviti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić A.H./ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti