Mesecima je čuvao tajnu: Ceca zna šta je muka, pozajmila mi je novac kad je bilo najteže

Mesecima je čuvao tajnu: Ceca zna šta je muka, pozajmila mi je novac kad je bilo najteže

Autor: | 26/09/2024

0

Iako predstavljaju različite muzičke žanrove, Đorđe David i Ceca Ražnatović našli su se na zajedničkom zadatku, kao članovi žirija u takmičenju „Zvezde Granda”. Dvoje pevača je tokom saradnje uspostavilo lepe relacije koje su s vremenom prerasle u iskreno prijateljstvo.

Ata Images

 

Kada se roker početkom godine našao u teškoj situaciji, Ceca mu je prva priskočila u pomoć. O tome je Đorđe David govorio u podkastu “wtf radio”.

Pročitajte: Oglasilo se Tužilaštvo - Evo šta čeka Đorđa Davida posle saobraćajke u kojoj je preminula jedna osoba

Naime, on je početkom godine u Severnoj Makedoniji učestvovao u saobraćajnoj nesreći, u kojoj je nastradala jedna žena. Tom prilikom uništen je i automobil koji je roker vozio.

- Po povratku u Beograd svi moji prijatelji su govorili, a verujem da je to bilo iskreno: „Šta god ti treba, javi se”. Jedino je Ceca Ražnatović rekla: „Ajde, dođi do mene” - prisetio se Đorđe David.

- Dala mi je koverat i naglasila: „Samo bez bilo kakvih raspravljanja. Znam da si u bunaru. Dajem ti ovaj novac da kupiš neki auto jer znam da si bez automobila kao bez nogu. Čim budeš u prilici da vratiš, molim te, vrati. Bogu hvala, radiš, sviraš, u žiriju si”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako je ispričao, folk zvezda je bila izričita u nameri da uzme novac i zamolila ga je da se oko toga ne raspravljaju.

- Pokazala je da me iskreno uvažava, poštuje i ceni ono što radim. Opet, pokazala je i da zna šta je muka. Iako su moji drugari u fazonu „javi se, za šta god”, niko od njih nije rekao „ajde dođi da uzmeš neku kintu da imaš da se kotrljaš”.

Pročitajte: Reči kojima se nismo nadali, Jelena Karleuša nikad iskrenija - Ispada da smo Ceca i ja sestre

- Ceca ima taj neverovatan osećaj za bližnjeg svoga, da li je to član familije ili prijatelj. Retki su bili takvi ljudi u mom životu – zaključio je Đorđe David.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti