Haris Džinović proslavio 73. rođendan, u istoj košulji kao kada se razveo od Meline, Đina ocu rekla NE

Haris Džinović proslavio 73. rođendan, u istoj košulji kao kada se razveo od Meline, Đina ocu rekla NE

Autor: | 27/09/2024

0

Rođendan Harisa Džinovića sinoć je obeležen dobrim provodom. Pevač je pre nastupa u beogradskom restoranu "oduvao" svećice sa slavljeničke torte, a onda je krenula žurka do zore. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Haris je otkrio da ništa specijalno nije poželeo za 73. rođendan, ali da ga je ganuo potez sina Kana koji mu je priredio malo iznenađenje.

- Danas sam proveo kao svaki običan dan, nisam pridavao neki veliki značaj rođendanu. Nisam ništa poželeo, poželeću večeras, ali ne znam šta. Uglavnom su pristizale uobičajene čestitke.

Kan mi je prvi čestitao rođendan, odmah posle 12 sati je doneo tortu i svećice. Nikakav poklon nisam dobio, najveći poklon mi je doneo Kan što se setio toga, što se angažovao oko toga, išao, tražio, kupio, doneo, upalio, čestitao. On je tu večeras naravno - rekao je Haris i priznao da ćerka Đina nije tu. 

Pročitajte: Ruška Jakić očitala bukvicu Harisu Džinoviću - Ko te terao da daješ?! Ti si, u stvari, kupovao ljubav!

- Đina ne znam gde je, možda je tajno došla, a nije se najavila. Samo Kan i ja smo bili sinoć, Đina nije bila tu - zaključio je Haris, koji se na rođendanskom nastupu pojavio u istoj košulji u kojoj se nedavno razveo od supruge Meline

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
Redakcija Antonio Ahel/ATA Images