Milan Borjan na meti jezivih uvreda, porede ga sa najvećim rivalom, ovo je razlog

Milan Borjan na meti jezivih uvreda, porede ga sa najvećim rivalom, ovo je razlog

Autor: | 27/09/2024

0

Karijera Milana Borjana nastavljena je daleko od granica Srbije, tačnije u Saudijskoj Arabiji, gde brani u Al Rijadu.

Iako je bilo spekulacija da će se ovog leta vratiti u Crvenu zvezdu, do obnove ugovora nije došlo, a ponuda arapskog kluba bila je veoma primamljiva za golmana.

Profimedia

 

Već je u nekoliko utakmica pokazao zašto je jedan od najuspešnijih čuvara gola u Evropi, ali sada se desilo ono čemu se ni najmanje nije nadao.

Naime, on je sada sa ostalim saigračima obeležio Nacionalni dan Saudijske Arabije, ali verovatno nije mogao da nasluti da će se zbog toga naći na udaru uvredljivih komentara.

Borjan je pozirao u tradicionalnoj saudijskoj odeći, a komentari ispod tih fotografija uopšte nisu prijatni.

"Prodao si veru za večeru", "Razumem pare, ali ne verujem...", "Šta urade pare od čoveka", "Pravi balija, sad si kao i Stojković 'Mustafa'", samo su neki od komentara...

Pročitajte: Ovog dečaka nemaština je ubijala, prodavao je na buvljaku i bežao od rata... Danas ima sve, slavu, novac i zgodnu ženu

Ove neprimerene uvrede Borjan je stojički podneo, baš kao i mnoge prethodne kojih je tokom igranja u Zvezdi neretko bilo, uglavnom na račun njegove supruge Snežane.

Karijera Milana Borjana toliko je blistava da je ovakvi komentari nimalo ne mogu narušiti, a sportista je toga svestan, te je s godinama potpuno oguglao na bilo kakve ružne izjave i reči.

 

 

Podsetimo, Borjan je za Crvenu zvezdu branio šest godina, upisao je 180 nastupa, a bio je jedan od miljenika "Delija". Za reprezentaciju Kanade branio je od 2011. godine, a na golu je stajao 74 puta.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Najnovije vesti