Ceca se požalila prijateljima: Mrzim ga, toliko je teško

Ceca se požalila prijateljima: Mrzim ga, toliko je teško

Autor: | 27/09/2024

0

Ceca Ražnatović trening odrađuje samo onda kada mora, inače, nikada nije krila da nije preterani ljubitelj fizičke aktivnosti tog tipa.

Iako je u junu proslavila 51. rođendan, za folk divu godine su stale pre dve decenije te se ona ne menja, a mnogi tvrde da je sada u najlepšoj i najzrelijoj životnoj fazi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Izvajana figura i vitak struk nešto je čime se pevačica može pohvaliti kako sada, tako i ranije tokom karijere - deluje nam kao da nikada nije imala problem sa viškom kilograma.

I dok mnogi misle da je za savršen izgled zadužen neki iscrpan trening, te zdrava odnosno pravilna ishrana, muzička zvezda je u neobaveznom razgovoru otkrila šta je istina.

I iznenadićete se, ništa od toga. Zapravo, kad god može trudi se da se hrani zdravije, ali nije ni na kakvom specijalnom režimu ishrane.

A Ceca Ražnatović trening bilo kakvog tipa baš ne voli, i to ne krije. Naprotiv, isprobala je, kako kaže, skoro sve sportove i fizičke aktivnosti:

Pročitajte: Reči kojima se nismo nadali, Jelena Karleuša nikad iskrenija - Ispada da smo Ceca i ja sestre

- Išla sam svuda. Toliko je teško, još ja mrzim pilates. Sve sam probala, samo hokej na travi i na ledu nisam.

Sve sam probala od sportova, i sve mrzim - rekla je Ceca kolegama iz žirija „Zvezda Granda”.

 

 

Tako smo otkrili misteriju savršenog izgleda folk dive - slobodno možemo reći da je genetika najvećim delom zaslužna za vitak stas, pa tek onda ishrana i način života.

Treninga na njenoj listi prioriteta za sada nema, ko zna, možda se sa godinama i to promeni.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti