Hemija se ne može sakriti: Da li su Stefan Radonjić i Srna Lango novi emotivni par?

Hemija se ne može sakriti: Da li su Stefan Radonjić i Srna Lango novi emotivni par?

Autor: | 28/09/2024

0

Srna Lango i Stefan Radonjić godinama su prisutni na glumačkoj sceni, a publika ih zna iz brojnih televizijskih i pozorišnih ostvarenja.

Instagram

 

Do sada su se njihova imena u medijima pojavljivala odvojeno i činilo se da među njima osim, zajedničke profesije, nema previše dodirnih tačaka.

Pročitajte: Stefan Radonjić - Bora Todorović je "kriv" što sam postao glumac

Poslednjih meseci Stefan se najčešće spominjao zbog uloge u telenoveli “Zakopane tajne”

Sa druge strane, uz Srnino ime neretko navodi i da je mama jednog od najboljih glumaca mlađe garde Pavla Mensura.

Srna Lango i Stefan Radonjić u međuvremenu su krenuli da pripremaju zajedničku predstavu “YU turneja”, koja je premijerno izvedena 27. septembra. I, kao što neretko biva, zajednički rad zbliži saradnike i na privatnom planu.

“OK sestro, znam da ste vas dvoje glumci, ali ovo je suviše uverljivo,” osvanuo je naslov nakon prvog izvođenja predstave, koji je jasno stavio do znanja da je dvoje umetnika javnost počela da posmatra i iz nekog drugog ugla.

Instagram

 

Pojedini su zaključili da se iz promotivnih fotografija naslućuje “hemija”, pa da ne bismo nagađali u kakvom smo odnosu Srna Lango i Stefan Radonjić pozvali smo ih i postavili to pitanje.

- Bilo je zadovoljstvo sa Srnom Lango pripremati predstavu “YU turneja”. Velika mi je čast što su Srna i Katarina Simović, koja je napisala komad, izabrali baš mene. Raduje me da igramo tu predstavu – rekao je Stefan za hellomagazin.rs, pa dodao:

- Prelepo je priznanje što su mnogi – što u zemlji, što u regionu, pa i preko okeana, zainteresovani da dođemo kod njih. To što publici pravi konfuziju, šta je privatan, a šta glumački odnos između Srne i mene nama dvoma laska i govori da smo na pravom i tačnom putu.

Instagram

 

Srna Lango osvrnula se na njihovu predstavu, u kojoj igraju Veru i Janka, uspešan voditeljski, ali ne i bračni par, pa istakla:

- Od nostalgije, preko suza do smeha, publika uživa gledajući naše momente sukoba i ljubavi. Njihov glavni komentar jeste da ljubav uvek pobeđuje.

Pročitajte: Srna i Irfan presrećni, sin Pavle doneo lepe vesti! Ponosna majka se brže bolje pohvalila na mrežama FOTO

Glumica koja je dugo godina bila u braku sa kolegom Irfanom Mensurom, na temu svog odnosa sa Stefanom Radonjićem kaže:

- Mislim da nikad nisam javno govorila o svom intimnom životu, ali dirljivo je što nas publika, raznežena “YU turnejom” vidi kao par i privatno pa ima potrebu da odobri, čak i da navija. Svakako, jedva čekam sledeći termnin predstave.

 

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram