Nije udata ali ima dva prezimena: Ova mlada glumica je unuka Radio Mileve, sama sebi je dala ime

Nije udata ali ima dva prezimena: Ova mlada glumica je unuka Radio Mileve, sama sebi je dala ime

Autor: | 29/09/2024

0

Serija “Radio Mileva” jedna je od najgledanijih na televizijskim programima, o čemu svedoči podatak da je do sada snimljeno više od sto epizoda. Popularnosti je doprinela odlična glumačka ekipa, na čijem čelu su Olga Odanović, Marija Vicković i Kristina Bogunović Gavrić.

youtube printscreen

Unuka Radio Mileve, kako je mnogi oslovljavaju, pred kamere je prvi put stala upravo kao Sonja. Ulogu je dobila na kastingu, a tada je bila na prvoj godina fakulteta.

Pročitajte: Glumicu smo obožavali u popularnoj seriji, a onda je život u tuđini ošamario - Živela u SAD, pa pobegla u Srbiju i to iz 1 razloga

- Glumu sam upisala iz šestog puta. Veoma sam istrajna kad mi je stalo do nečega. Jarac u meni se bori i želi da ide daleko. Mada, lako je biti dosledan i čvrst u željama kada neko ima majku Ljilju Gavrić. Ona je moj najveći oslonac, neiscrpna podrška i najbolji prijatelj – rekla je Kristina Bogunović Gavrić u intervjuu za Kurir.

Uloga u seriji “Radio Mileva” bila joj je prva u karijeri, i odmah joj je donela veliku popularnost.

- Život mi se jeste promenio, ali ja sam ista. Nisam zamišljala ovako nešto i ne bavim se glumom da bih bila popularna. U njoj sam jer mi srce snažno igra na sceni i u kadru, a taj osećaj me čini najsrećnijom na svetu – kaže Kristina Bogunović Gavrić.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako su, budući da ima dva prezimena, mnogi pretpostavili da se rano udala, prava istina je nešto drugačija.

- Moji roditelji nikada nisu bili u braku, pa je odluka da nosim dva prezimena prirodan sled okolnosti. Uvek sam se šalila da ću, kad se jednog dana udam, imati tri.

Pročitajte: Prelepa priča: Evo zašto braća Milinković Savić imaju dva prezimena

- Pošto sam shvatila da je moje puno ime predugačko i teško mi je da se potpišem, odlučila sam da olakšam sebi, pa sam se preimenovala u Kris Gavrić. I mama i tata su to prihvatili jer sam uvek imala slobodu da budem šta želim. Kad me pitaju ko mi je dao ime, odgovorim – sama sebi – otkrila je Kristina Bogunović Gavrić.


 

 


 

.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Instagram screenshot @sofimilo

Najnovije vesti